[NEW] Black Eyed Peas zet Ron Fresen op scherp voor journaal: ‘Luisteren, focussen en dan is het go’ | ron op – Vietnamnhanvan

ron op: คุณกำลังดูกระทู้

NỘI DUNG BÀI VIẾT

Black Eyed Peas zet Ron Fresen op scherp voor journaal: ‘Luisteren, focussen en dan is het go’

Ron Fresen bij de boekpresentatie

Ron Fresen bij de boekpresentatie

DEN HAAG – Geboren en getogen Hagenaar Ron Fresen stopt met zijn werk op het Binnenhof. De afgelopen acht jaar was hij de politiek duider in het Achtuurjournaal van de NOS, maar per 1 mei vertrekt Fresen. Een optelsom, waaronder het feit dat hij aan een ongeneeslijke vorm van prostaatkanker leidt, heeft hem tot zijn besluit gebracht. Over zijn jaren op het Haagse Binnenhof schreef hij een boek ‘Acht jaar Achtuur. Leven op het Binnenhof’. Dinsdagavond was zijn boekpresentatie in museum Beeld en Geluid in Den Haag en na afloop sprak Omroep West met hem.

Hoe is het om een boek te schrijven?

Het is heel hard werken en je krijgt te maken met heel veel tegenslagen. En je denkt heel vaak: ‘dat wordt niets’. Of: ‘nou moet ik weer aan dat hoofdstuk beginnen en ik weet niet hoe ik verder moet’. Het ging mij niet makkelijk af dus, hoewel veel mensen zeggen dat ik erg makkelijk schrijf. Maar ik vond het een ingewikkelde exercitie.

Je zegt dat je in je boek verantwoording wilt afleggen voor het werk dat jij en je collega’s doen. Waarom?

Het is absoluut bedoeld als verantwoording van ons werk, omdat ik vind dat als mensen ons het vertrouwen geven – en het vertrouwen in de NOS is nog altijd groot – dan hebben ze er het recht op om te weten hoe wij aan onze informatie komen. Daarover doen zoveel verhalen de ronde. Daarom wilde ik eens vanuit mijzelf en vanuit mijn eigen ervaring vertellen hoe wij aan onze verhalen komen.

Welke verhalen die je wilde ontkrachten doen volgens jou de ronde?

Bijvoorbeeld dat we een kliek zijn met de politiek. Dat we te dicht op de stoel van de macht zitten of zelfs naast de macht zitten.

Dat is niet zo?

Ik probeer in het boek aan te tonen dat we heel dicht op elkaar zitten. Dat moet ook, want anders hoor je nooit wat. Bovendien zijn er wederzijdse belangen die samen oplopen. Maar ik weet ook heel precies waar de grens loopt tussen een journalist en een politicus. Wij gaan over wat wij met informatie doen. Zij gaan erover of zij die informatie willen vertellen.

See also  Ronaldo \"béo\" chứng minh kĩ năng rê bóng của mình thứ 2 thì không ai dám đứng nhất | ronaldo de lima wiki

Maar is het niet zo dat die kaasstolp die je beschrijft er wel degelijk is? In een heel klein stukje Den Haag werken heel veel journalisten en politici dag en nacht samen.

In die zin is die kaasstolp er. Als je niet oppast kom je nooit uit die kaasstolp en gaat de rand beslaan. Ik pleit er voor om te zeggen: er is een duidelijk verschil tussen het ene stukje kaas en het andere stukje kaas. Die moet je niet tegen elkaar aanleggen, anders gaat het plakken. Ik weet precies hoe ik dat moet doen en ik weet precies hoe ik ervoor kan zorgen dat we ook buiten die kaasstolp komen. Dat doe ik door mij goed te informeren over wat er in het land aan de hand is en de problemen en verhalen uit het land naar de politiek te brengen.

Hoe weet je wat er in het land gebeurt als je dag en nacht in de kaasstolp blijft?

Daar hebben we als NOS een brede redactie voor. Daarnaast spelen sociale media daar een rol in en de verhalen en ervaring van onze binnenlandverslaggevers. Verder is het een kwestie van je ogen en oren openhouden zodat je kan zien wat er echt in de samenleving aan de hand is. Die verhalen proberen we te vertalen naar de politiek, in plaats van alleen maar verhalen vertellen vanuit het gesloten wereldje van de politiek. Dat is nu juist wat wij proberen niet te doen.

Ron Fresen bij zijn boekpresentatie

Ron Fresen bij zijn boekpresentatie

Hoe Haags is het Binnenhof eigenlijk? Is het echt van Den Haag?

Ik vind het Binnenhof wel echt van de stad Den Haag. Ik ben geboren Hagenaar en ik ben echt trots op het Binnenhof. De skyline is helemaal vernieuwd. Ik vind het mooi.

Binnenkort gaat het Binnenhof helemaal dicht vanwege de renovatie. Wat dat betreft ga je net op tijd weg.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het nieuwe tijdelijke Kamergebouw mijn draai nog niet echt kan vinden. Daar lijken de wandelgangen allemaal op elkaar. Daar is weinig sjeu.

Wat is je mooiste primeur?

Dat is dat wij over de dividendbelasting hebben kunnen berichten. Een onderwerp dat de politiek jarenlang in zijn greep heeft gehouden. Wij konden als eerste brengen dat de dividendbelasting afgeschaft zou worden, alleen maar omdat Shell en Unilever dat wilden. Dat heeft heel veel stof doen opwaaien en het heeft een zwengel gegeven aan het debat over de omgang met grote bedrijven in Nederland. Daar ben ik wel trots op.

Als jij in het Journaal moet duiden, hoe ga je naar dat Haagse dakterras?

Dan ga ik altijd met een gespannen gevoel naar dat dak, want het is elke keer een beproeving om binnen de tijd te vertellen wat je wilt vertellen. En dan zetten we muziek op: The Black Eyed Peas, I gotta feeling. Dat is zo’n lekker nummer.

Dat is vaste prik? Dus als wij jou op dat dak zien staan, dan is daar een hele disco aan vooraf gegaan?

Een hele disco wil ik niet zeggen maar dit nummer wel. Dat draaien wij altijd om vijf voor acht, gewoon op de telefoon en dan luisteren we daarnaar en focus ik mij op wat ik straks in de uitzending wil vertellen, dan ga ik staan en is het ‘go’.

Wat ga je het meeste missen?

Dat laatste. Plus het gevoel dat je met elkaar aan een programma werkt, nieuws hebt en dat je het dan mag vertellen aan het land. Dat is een onbeschrijfelijk mooi gevoel.

Tot slot. Het is de laatste week heel erg veel over je gezondheid gegaan. Hoe heb je dat ervaren, hoe gaat het?

Het gaat heel erg goed. Ik kan niet verhullen dat die gezondheid een punt van zorg is, maar ik ben heel optimistisch en er zijn nog heel veel behandelingen mogelijk. Dus de verhalen dat ik zou stoppen omdat ik er binnenkort niet meer zou zijn kan ik weerspreken. Hoewel we natuurlijk geen van allen weten wanneer we wel gaan.

See also  Vlad and Niki pretend play with Mommy | Funny stories for kids | logo wiki

Ron Fresen (63) is een oude bekende van Omroep West. Hij was in 1987 een van de initiatiefnemers bij de oprichting van Radio West. Hij werkte hier tot 1995 en ging vervolgens werken op de parlementaire redactie van Veronica Nieuwsradio. Daarna keerde hij terug bij TV West en werd in 2000 hoofdredacteur van Omroep West. In 2004 vertrok hij naar het Haagse Binnenhof voor de NOS.

[NEW] Johnson Op-Ed: A New York Doctor’s Antidote to Fear of COVID-19 | ron op – Vietnamnhanvan

WASHINGTON — U.S. Sen. Ron Johnson (R-Wis.), chairman of the Senate Homeland Security and Governmental Affairs Committee, published an op-ed on RealClearPolitics.com today, highlighting the perspective of a frontline doctor treating COVID-19 patients in New York City. In the piece, Sen. Johnson argues that we must be careful not to overreact to the threats posed by the virus, and that any actions by the government should recognize that most of the U.S. economy is “essential.”

Full text of the op-ed can be found here and below.

A New York Doctor’s Antidote to Fear of COVID-19

U.S. Senator Ron Johnson, RealClearPolitics

4/1/20

https://www.realclearpolitics.com/articles/2020/04/01/a_new_york_doctors_antidote_to_fear_of_covid-19_142822.html

On Sunday, a friend forwarded me a link to a video made by a New York doctor, David Price.  I encourage everyone to watch the video.  From his front-line experience in the nation’s coronavirus hot spot, Dr. Price gives us sound advice, makes the disease a little less scary, and gives us hope by empowering us. He helps put things into perspective as we weigh the human costs of the disease and our response. 

What makes the video so powerful is that Dr. Price is one of the heroes treating COVID-19 patients almost exclusively, and he’s not scared.  Instead, he’s confident he will not catch the disease because he knows how to prevent it.     

Price’s advice: COVID-19 is transmitted primarily from the hands to the face.  So be aware of your hands at all times. Keep them clean by washing often and using hand sanitizer. DO NOT TOUCH YOUR FACE.  If you’re sick or vulnerable, isolate yourself.  In order to prevent overwhelming our health care system, go to the hospital only if you’re short of breath.  Maintain social distancing.  Feel free to use a face mask, primarily to train yourself NOT TO TOUCH YOUR FACE. But aerosolized transmission is far less common, so you don’t need an N95 face mask. Reserve those for front-line health care workers.  

The reason I am highlighting Dr. Price’s video is because it is important that we don’t become gripped with fear or allow panic to sweep our society.  No one wants to underreact, but there are substantial short-term and long-term costs to overreacting.  

Last Friday, President Trump signed the $2.2 trillion CARES Act to help workers, provide needed liquidity to businesses, and support health care and cures. This is in addition to two previous emergency spending bills totaling more than $112 billion.  This financial cost is enormous, but we must also recognize the potential human toll of economic destruction.     

Last year, approximately 48,000 Americans committed suicide and an estimated 67,000 died of a drug overdose.  That level of individual despair occurred in a strong economy with near record-low levels of unemployment in virtually every demographic. Imagine the human toll if we shut down the economy indefinitely and unemployment reaches 30% or higher, as the St. Louis Federal Reserve Bank now predicts.  

The president, his team, governors, and other public officials throughout America are having to make tough decisions with incomplete information. It’s impossible for them to get it just right. They have the best of intentions, and they deserve our support. There will be plenty of time later for the necessary oversight of what went right, what went wrong, and why — even though we were adequately forewarned — we weren’t better prepared. 

See also  Topson never fail to amaze us on his MORPHLING - 17 KILLS NO DEATHS | topson dota 2

For now, all of us as individual citizens need to do our part. That starts with taking our situation dead seriously and following Dr. Price’s good advice to do everything we can to avoid contracting or spreading COVID-19.  We don’t have to shut down our entire economy to accomplish that.  In fact, it is essential that we keep as much of it open and operating as we can.  

It is entirely appropriate that we identify nonessential businesses that pose a risk of spreading COVID-19, and keep them closed until this passes.  Congress passed the CARES Act to help ensure that workers and their employers get the financial support they need to survive so that business can eventually reopen and their employees get back to work. 

But does anyone doubt that hospitals and grocers need to remain open? And if they do, all the businesses that support hospitals and grocers must continue to operate.  Consider the entire supply chain for just those two vital businesses: You start to comprehend that most of the American economy is essential and must remain open.  Agriculture and food processors, drug and medical supply manufacturers, packaging and packaging material suppliers, warehousing and distribution businesses, trucking, gas stations, oil drilling and refining — the list goes on and on. The good news is that if a front-line doctor is confident that by practicing good personal hygiene and proper social distancing he won’t catch COVID-19, we should be safer if we follow those guidelines as well. 

We are all watching in horror the awful and mounting toll of COVID-19.  But we are also inspired by the quiet and resolute heroism of first responders and front-line health care workers like Dr. Price.   

We should also greatly appreciate every American who continues to go to work each day, despite the risk, to make sure our society can continue to function at the level we now so urgently need.  As long as many Americans exhibit this kind of courage in dealing with the coronavirus, we can be confident that we will get through this together and united. 

###


Hướng dẫn ốp gạch khích ron mạch tập 207 Instructions for non-stick tiles


Xây dựng ốp lát gạch tập 207 Instructions for nonstick tiles

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูความรู้เพิ่มเติมที่นี่

Hướng dẫn ốp gạch khích ron mạch tập 207 Instructions for non-stick tiles

bắt lỗi ốp lát gạch 99% gặp chủ nhà khó yêu cầu ốp lát chuẩn thợ lỗ bỏ chạy tập 497


xây dựng ốp lát gạch tập 497 xaydungoplatgach nghiemthuoplat

bắt lỗi ốp lát gạch 99% gặp chủ nhà khó yêu cầu ốp lát chuẩn thợ lỗ bỏ chạy tập 497

15 Câu Hỏi Nhanh #1 : Những ngày đặc biệt của RonOP


Series 15CâuHỏiNhanh dành cho các tuyển thủ , HLV , Khách mời của EVOS theo chủ đề .
Đây là Kênh Chính Thức của EVOS eSports Việt Nam!
This is The Official YouTube Channel of EVOS eSports Vietnam!
EVOSROAR EVOSLegends EVOSRoyale EVOSUnited EVOSTraveloka NimoTV
Fanpage: https://www.facebook.com/TeamEVOSLOL/
Fan club: https://www.facebook.com/groups/2114869588737039/

15 Câu Hỏi Nhanh #1 : Những ngày đặc biệt của RonOP

इन BODYGUARDS से पंगा लेना मतलब मौत को दावत देना Strongest Celebrity Bodyguards in The World


Hello friend’s famous celebrities have their bodyguards who protect them from undisciplined fans. In this video we talk about bodyguards of Bollywood actors like Akshay Kumar, Salman Khan that is Shera, Katrina Kaif, Dino Morea etc. and Hollywood singers like Lady Gaga, Justin Bieber, Kim Kardashian, Snoop Dogg etc. Watch the video till end to know more
FOLLOW me on:
Instagram (Personal account) → http://bit.ly/2xGbu6d
Instagram (Channel account) → http://bit.ly/2vpq7Kq
Facebook Page → https://rb.gy/mtwum1

इन BODYGUARDS से पंगा लेना मतलब मौत को दावत देना Strongest Celebrity Bodyguards in The World

hướng dẫn làm ron nền nhà và toilet


lâu ngày th2i nền nhà hay toilet sẽ bị ố, đường ron sẽ ăn mòn. Ta cần chét bột lại để chúng đẹp như mới.

hướng dẫn làm ron nền nhà và toilet

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูวิธีอื่นๆWiki

ขอบคุณมากสำหรับการดูหัวข้อโพสต์ ron op

Leave a Comment