[NEW] CS:GOAT là ai? Cộng đồng CS:GO tranh cãi về người chơi vĩ đại nhất từ trước đến nay | olofmeister – Vietnamnhanvan

olofmeister: คุณกำลังดูกระทู้

GTV News – 08:54, 04/11/2019

Sau khi Olof ‘olofmeister’ Kajbjer Gustafsson giành được thức Vô địch thứ 25 của mình với danh hiệu BLAST Copenhagen cùng với FaZe Clan, một cuộc thảo luận trên Twitter đã diễn ra khi cộng đồng CS:GO tranh cãi về việc ai mới là người chơi vĩ đại nhất từ trước đến nay của tựa game này.

Sau chức Vô địch mới nhất của olofmeister, Caster Jason ‘moses’ O’Toole đã có một tuyên bố ngắn gọn và đơn giản: “Olofmeister là CS:GOAT”. Nhưng trong bất kỳ bộ môn nào, khi một người được vinh danh là GOAT, sẽ có những cuộc tranh luận nổ ra.

Olof ‘olofmeister’ Kajbjer

Cách nhanh nhất để đứng đầu cuộc bình chọn GOAT đương nhiên là số danh hiệu của người chơi đó. Và trong CS:GO, không có ai là người xếp trên olofmeister ở hạng mục này.

Olof đang là tuyển thủ CS:GO nắm giữ nhiều danh hiệu Vô địch nhất.

Kể từ khi gia nhập Fnatic vào năm 2014 và sau đó là FaZe Clan năm 2017, olofmeister đã đem về bộ sưu tập danh hiệu của mình 25 chức Vô địch. Phần lớn những danh hiệu của anh là giành được trong giai đoạn còn khoác áo Fnatic, đặc biệt là hai chức Vô địch Major.

Moses cũng đã nói rõ ràng về một người chơi CS:GO vĩ đại nhất không phải là người chơi tốt nhất ở thời điểm hiện tại. Nhưng vào năm 2015, olofmeister chắc chắn là người chơi giỏi nhất, anh ấy là trung tâm của tập thể Fnatic thống trị giai đoạn đó. Thành công với hai đội tuyển, có được những danh hiệu hàng năm kèm theo sự trở lại ấn tượng sau chấn thương. Olofmeister rất xứng đáng được vinh danh là CS:GOAT, nhưng anh không thiếu những đối thủ cạnh tranh.

Nicolai ‘dev1ce’ Reedtz

Là ngôi sao trong số những ngôi sao, Dev1ce đã có quãng thời gian rất dài thì đấu ở đẳng cấp cao nhất và chưa bao giờ anh rơi khỏi top những tuyển thủ CS:GO xuất sắc dù vẫn có những giai đoạn không hề có danh hiệu.

Dev1ce luôn được coi là ngôi sao lớn nhất trong tập thể toàn sao của Astralis.

Danh sách danh hiệu mà Dev1ce giành được vẫn đang nối dài theo thời gian kể từ khi còn khoác áo Copenhagen Wolves đến Dignitas, chuyển qua TSM và giờ đây là Astralis. Trong khi một số người vẫn coi những danh hiệu đến với anh như một điều tất yếu khi anh nằm trong một tập thể Astralis quá vượt trội. Tuy nhiên có thể họ đã quên rằng tại Astralis, anh luôn là ngôi sao được đánh giá cao nhất.

See also  سكيت شوارع نااار🔥🇸🇾✌ | skite

Trong bốn năm qua, Dev1ce là người chơi xuất sắc nhất trong bảng xếp hạng cá nhân của HLTV. Anh cùng với những người đồng đội tại Astralis đã xô đổ hàng loạt các kỷ lục, thâu tóm những danh hiệu lớn và lấy về rất nhiều giải thưởng MVP cá nhân tại các giải đấu mà anh đã trải qua.

Gabriel ‘FalleN’ Toledo

Dù Fallen trong giai đoạn gần đây không có nhiều danh hiệu với MIBR nhưng đội trưởng của đội tuyển Brazil xứng đáng cho một đề cử vỡi những gì mà anh đã làm trong quá khứ. Trong hai năm tại Luminosity(sau này đổi tên thành SK Gaming), Fallen đã thống trị nền CS:GO và tác động rất nhiều tới sự phát triển của nền CS chuyên nghiệp sau này.

Fallen cũng đã có rất nhiều thành công trong thời kỳ hoàng kim của mình.

Trong khi Marcelo ‘Coldzera’ David là ngôi sao, nhưng mọi người đều biết rằng một ngôi sao sẽ không thể tỏa sáng nếu không có một người lãnh đạo tài ba. Và Fallen chính là người lãnh đạo đem về vô số những danh hiệu cho khu vực Brazil trong giai đoạn 2016-2017. Anh là người truyền cảm hứng và giúp đỡ những tài năng trẻ của Brazil, là động lực thúc đẩy nền CS:GO Brazil vươn lên cạnh tranh với các khu vực hàng đầu thế giới. Ngay cả khi không được lựa chọn là CS:GOAT, anh ây vẫn chắc chắn là GOAT của cộng đồng CS:GO Brazil.

Các ứng cử viên khác

Cái tên Oleksandr ‘s1mple’ Kostyliev cũng được nhắc tới nhưng ở thời điểm hiện tại, lối chơi và sức ảnh hưởng của anh chàng này tới nền CS:GO vẫn chưa đủ lớn. Dù là một cá nhân xuất sắc nhưng bảng thành tích của anh chàng 22 tuổi vẫn chưa có nhiều. Nhưng nếu tiếp tục nỗ lực trong thời gian tới, một ngày nào đó có lẽ anh sẽ trở thành GOAT của cộng đồng CS:GO.

S1mple còn phải cố gắng rất nhiều nếu muốn trở thành GOAT của CS:GO

Patrik ‘f0rest’ Lindberg cũng là một tuyển thủ lâu năm và đã có rất nhiều danh hiệu. Anh không chỉ thành công với CS:GO mà có lẽ còn là người chơi CS 1.6 vĩ đại nhất từ trước tới nay. Có thể anh không thể trở thành GOAT của CS:GO nhưng nếu có một cuộc bình chọn GOAT cho dòng game Counter-Strike, anh có thể là GOAT vĩ đại nhất mà họ từng có.

[NEW] Olofmeister: ”I’ve never been scared of anyone, but I’m scared of KennyS” | olofmeister – Vietnamnhanvan

olofm

Fnatic steps in to ESL One in Katowice as one of the big favorites for the title.
Olof ”Olofmeister” Kjabjer now reveals that, despite all of Fnatics success, there is one player who instills fear in the Swedish giants.
– I’ve never been scared of anyone, but I’m scared of KennyS, he tells Aftonbladet Esport.

See also  My Hero Academia The Strongest Hero vs One Piece Fighting Path vs Naruto SlugfestX | Mobile Gameplay | tencent mobile games

Fnatic arrives to Poland and Katowice as one of the biggest contenders for the first major of the year. In the last LAN-event, on home soil, Olof ”Olofmeister” Kjabjer alongside his teammates Markus ”pronax” Wallsten, Jesper ”JW” Wecksell, Freddy ”KRiMZ” Johansson och Robin ”flusha” Rönnquist beat the elite at Pantamera.
– We had a break after our victory at ESEA, and didn’t play together for about a month. We finished 2014 on a high note and in really good form and might have taken that a bit for granted when we returned and thought that the trend would keep on going. So we didn’t practice as much as the other teams, Olofmeister disclose to Aftonbladet Esport and continues:
– When we started out after the break we had a lot of problems regarding communication, which led to several mistakes and we became irritated with one another. We often lost focus. When the Pantamera tournament began we still had the same problems but as the tourney progressed we became better and better – but it still doesn’t feel like we won it.

”We want revenge”

The last time the Swedish giants took part in a CS:GO major, the team left Dreamhack Winter on a sour note after the now infamous boost on Overpass in the quarterfinals against LDLC. Now the 23 year old player from Stockholm is hoping to have an other crack at the title.
– Of course we want revenge. That’s something we all want. We want to prove how good we are, but being the favorite can have both a positive and negative side – the favorite going in to the major have never won it for example. A trend we obviously hope to change.

In a interview with HLTV, Krimz alluded to you guys have something up your sleeve for this major as well?
– I have no idea what he meant by that, but at least it’s no boost, haha. I don’t think we would have the courage to do something like that even if we had it. But the thing is that every team have something new they will put forth in every major. People seem to believe that the teams have several secrets but that’s not the case because you will never change your fundamentals, Kajbjer explains and continues:
Ninjas in Pyjamas might be a team that have changed a lot since they got Aleksi ”allu” Jalli, something that can be an advantage for them as they haven’t been playing a lot against other teams and they have also chosen to not practice against any top tier teams.

”He is the best”

Olofmeister wishes to sound a note of warning against the team Fnatic faced in the finals of Pantamera – Titan – who he believes have the most new stuff in their strategical arsenal.
– They are a team who we always have a rough time against. And I think they have a lot of small details that they will showcase here in Katowice. When we have practiced against them we have seen some of those details that we actually have incorporated into our own game, but at the same time you never reveal everything during practice sessions.

How tough is it to face Kenny ”KennyS” Schrub at this moment?
– Let me put it like this: Even if I never was a hotshot in 1.6 I still played gatherings with some of the best players in the world and I wasn’t afraid of anyone. I’ve never been scared of anybody in CS:GO, but I’m scared of KennyS. He is the only one I’ve ever been scared of. You can end up in a duel, where you have the upper hand but it doesn’t matter because you know that he might – or even will – make the sickest shot ever so you don’t have the courage to do anything. When you face any other player you feel much more confident.
– In terms of individual skill he is the best, no doubt. But at the same time it becomes a bit weird since Titan base so much of their game around him that it makes the other players less effective. At moments you see the other guys buy P250 without armor on buy rounds just so that Kenny can afford the AWP the next round.

See also  Hướng dẫn sử dụng challonge | challonge

We know you guys have been scouting a lot in preparation for Katowice. How big of a difference do you think it might do for you as a team?
– We are not a team that will adapt to our opposition. Of course we will do it to some degree, but we know that we might have the best team in terms of individual skill, and it should not be up to us to adapt, but rather our enemies who have to conform to us.


Thank you, olofmeister.


COOL SKINS FOR EVERYONE (18+ ONLY): http://p.skin.club/SNIPEPR2​ (UP TO 12% TO DEPOSIT BONUS)
A compilation of olofmeister’s best plays ever as he recently left FaZe Clan and not long ago coldzera hinted he might be retiring. What do you think? Will olofmeister retire or will he continue playing? His recent performance was also sick, so let me know in the comments below. I hope you will like the video! olofmeister tribute farewell faze fazeclan fnatic retirement csgo highlights legend
Social Media:
https://twitter.com/Snipe2DieTV​​​
https://www.facebook.com/s2dtv/​​​
Footage credit to:
https://www.twitch.tv/esl_csgo​​​
https://www.twitch.tv/esl_csgob​​
https://www.twitch.tv/dreamhackcs​​​
https://www.twitch.tv/blastpremier​​​
https://www.twitch.tv/faceittv​​​
https://www.twitch.tv/btscsgo​
https://www.twitch.tv/eleaguetv​
https://www.twitch.tv/starladder_cs_en
Music:
Openwater \u0026 Matt Vice No Regrets [Monstercat Release]https://goo.gl/sZHtPj
Outro Song:
[Electro Pop] Versio Feel It (ft. Nar)
https://goo.gl/N6nuCQ​​​
Copyright info:
This video is recorded using GOTV which is free to use, stream and publish by Valve the developer of this game CounterStrike: Global Offensive.
ENJOY!

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูความรู้เพิ่มเติมที่นี่

Thank you, olofmeister.

TOP 5 LEGENDARY MOMENTS IN CS: GO (GRAFFITI HISTORY) Simple,Olofmeister,Coldzera,Fnatic,dosia


TOP 5 legendary pro moments from the cs:go majors.
Please, Like and subscribe on our channel, thanks for watching !

TOP 5 LEGENDARY MOMENTS IN CS: GO (GRAFFITI HISTORY) Simple,Olofmeister,Coldzera,Fnatic,dosia

Olofmeister: pasha, what’s your favourite zoo animal?


Olofmeister: pasha, what's your favourite zoo animal?

[CSGO] 電競經典:olof boost (中文字幕)


完整比賽:https://youtu.be/mVGgT1lyp3A
紀錄片:https://youtu.be/oYqh_jfJU3I
簡而言之,因為爭議太大,Fnatic後來直接棄權了,LDLC晉級
後來的風向基本上都是Fnatic沒做錯啦
2021/3/11編輯:
講清楚一點好了,這場主辦後來不認帳,要Fnatic從13:2的地方重打
結果發現LDLC上半場也有搞Pixel Walk,所以改成要他們從0:0全部重打
Fnatic放棄了這場比賽,所以LDLC晉級
幹我貼紀錄片完全沒人打算看是不是
=============================
夭 壽 累
翻幾乎整場比賽就不能把聽不順的句子直接砍掉了
然後我那個看很多比賽所以熟悉賽評講話的朋友去當兵了
於是……
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/lxdha6/please_help_me_clarify_what_caster_said_in_the/
總之我應該不會想再做一次這種翻譯了

[CSGO] 電競經典:olof boost (中文字幕)

Olofmeister VS s1mple 1 VS 1 ( For 500 $) ( 2017 04 22 )


Support Olofmeister! http://bit.ly/1K8dXGe
Olofmeister Twitch http://www.twitch.tv/olofmeister
Subscribe HERE! ► http://bit.ly/1mjFF89
Olofmeister CS:GO Overwatch http://bit.ly/1R1iomM
Olofmeister Faceit Pro League http://bit.ly/1Tlkk9a
Olofmeister and PashaBiceps Matchmaking Adventures! http://bit.ly/1PyUKK8
Olofmeister FIGHTS! http://bit.ly/1TloW13

Olofmeister VS s1mple 1 VS 1 ( For 500 $) ( 2017 04 22 )

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูวิธีอื่นๆWiki

ขอบคุณมากสำหรับการดูหัวข้อโพสต์ olofmeister

Leave a Comment