[NEW] [Dota 2] Io – Tiểu tinh linh | io dota 2 – Vietnamnhanvan

io dota 2: คุณกำลังดูกระทู้

Truyền thuyết về Io

IO hiện hữu ở khắp mọi nơi, và trong mọi vật. Kẻ thù thì lo sợ như một kẻ phá hoại kinh khủng, còn các học giả thì lại tôn thờ như một con mắt thần linh lấp lánh, Wisp – thứ kỳ lạ của sức sống này cư ngụ ở tất cả các cõi giới cùng một lúc, mỗi phần nhỏ nhất của nó có thể được chuyển sang thành thực thể vật lý bất cứ thời điểm nào.

Giống như cặp kỵ sĩ sinh đôi vĩ đại – Bóng Tối và Ánh Sáng, là một kẻ du hành cổ đại nữa có lịch sử thực sự đã bị mất qua nhiều thời đại, IO biệt hiệu Wisp là một Fundamental của vũ trụ, một thế lực cổ xưa hơn cả thời gian, một kẻ lang thang từ các xứ sở vượt xa sự hiểu biết của trần thế.

IO không là gì hơn ngoài sự thống nhất của tất cả các lực hút và lực đẩy trong trường vật chất, một biểu hiện có tri giác của điện tích liên kết các hạt vật chất với nhau. Bằng cách kiểm soát sự cong vênh của các đường sức điện này thì IO mới có thể hiển hiện trên cõi vật chất chúng ta. Là một sức mạnh của sự nhân từ và lòng hợp tác, IO liên kết từ tính kỳ lạ của nó với các đồng đội để sức mạnh của hai bên thêm mạnh mẽ hơn. Không ai hiểu được động cơ của nó, không ai tưởng tượng nổi sức mạnh của nó, IO bay ngang qua cõi giới vật chất, là sự biểu hiện hoàn mỹ của những bí ẩn từ vũ trụ.

Thông tin thêm

– Quê quán: Cõi Fundamentals
– IO là một Fundamental (thực thể căn bản), một thế lực của vũ trụ được tạo ra khi Elder Titan gây chia rẽ thế giới trong thời kỳ Schism. Như những thực thể căn bản khác, IO trở về Cõi Fundamental khi nó chết.
– Theo lời của Puck, IO thì “trơ tráo” và liên minh với một thế lực không xác định. Puck bất hoà với liên minh này, nhưng có nói rằng IO đưa ra được một “lập luận thuyết phục” cho liên minh ấy. Nó cũng khen ngợi IO về sự châm biếm dí dỏm và sắc sảo, điều mà nó tin là lãng phí khi ở cõi phàm.

Các mối quan hệ

IO là bạn của Earthshaker, người trẻ hơn nó. Họ nói chuyện với nhau, Earthshaker là một trong số ít người có thể hiểu IO. Sau khi Earthshaker hợp nhất với một mảnh vỡ từ trái đất chị em của mình, mối quan tâm của anh ta về các thực thể độc ác đã phá hủy nó khiến anh ta phải tìm kiếm IO và thảo luận về cách du hành xuyên vũ trụ để anh ta có thể đánh bại các thực thể ấy.

See also  [Update] Worlds 2016 Hits The Rift - Championship Zed, Legacy content, and more now available! | world championship lol 2016 - Vietnamnhanvan

Những câu thoại trong game

Đồng đội gặp IO:

– Arc Warden: Sự tiếp viện của một Fundametal thì rất được chào đón.
– Elder Titan: IO, bạn cũ của ta, chúng ta đã ở xa cõi giới của ngươi rồi.
Enigma: Ko kẻ nào dám đối đầu với các Fundamental.
Monkey King: Ko hẳn là một người giỏi nói chuyện nhỉ, IO?
– Puck: A, Wisp, tính cách hay châm chọc của ngươi bị lãng phí với mấy sinh vật thô tục này rồi.
Treant Protector: Ta sẽ bên cạnh ngươi, Wisp.

Kẻ địch giết IO:

– Arc Warden: Ngươi hiện diện trong mọi vật, nhưng ngươi đã trở thành hư vô.
Bloodseeker: A, ko có chút máu nào trong cái thứ này.
Bristleback: Này, im cái mồm nói oang oang của ngươi đi.
– Bristleback: Gì… Ê, ta chẳng hiểu được từ nào ngươi vừa nói ra cả.
– Bristleback: Gì… Ngươi nói gì cơ. Không, ta ko nói thứ tiếng chuông vang đó đâu.
Chaos Knight: Ta có thể dẫm nát từng khúc xương của ngươi thành bụi, nếu như ngươi có xương.
– Elder Titan: Đoàn tụ với gia đình mình ở cõi Fundamental đi.
– Enigma: Wisp, ngươi ko thể thoát khỏi tay ta đâu.
– Puck: Wisp, ngươi trơ tráo quá rồi đấy.
– Puck: Ta bất hoà với liên minh của ngươi, nhưng ngươi đã đưa ra được một lập luận thuyết phục đấy.
Techies: Chà, thật là sặc sỡ. Đẹp thật.

IO nói khi gặp đồng đội sau:

– Chaos Knight: oooooooououououououoo
– Kepper of the Light: oooooooououououououoo
– Enigma: oooooooououououououoo

Khác:

Oracle: Một tia sáng làm ta mờ hết cả mắt nhưng trước đó ta đã thoáng nhìn được sự tàn phá và hỗn loạn không bị trói buộc. (Trói buộc = tether = nối dây của IO)
– Earthshaker arcana: Ta thực sự cần thiết đi đến một thế giới xa xôi, IO. Ngươi có thể giúp ta ko?

Mấy thứ linh tinh:

– IO là tên của một nữ tư tế của Hera trong Thần thoại Hy Lạp. Cô bị Zeus quyến rũ và sau đó phải gánh chịu cơn thịnh nộ của Hera.
IO cũng là tên của một trong bốn mặt trăng Galilean của Sao Mộc, được đặt theo cùng một nhân vật trong Thần thoại Hy Lạp.
– IO cũng là một trong những cái tên được thần rồng Asgorath sử dụng trong dungeon & dragons, người có biểu tượng trong phần bổ sung thứ hai là một quả cầu.
– Enigma, Chaos Knight, Keeper of the Light và IO cùng nhau đại diện cho bốn lực căn bản của vũ trụ với IO đại diện cho lực hạt nhân mạnh, được ám chỉ trong tiểu sử của nó như là lực liên kết mọi vật chất với nhau, cũng như khả năng của nó chủ yếu dựa vào việc ràng buộc với một đối tác để đạt được hiệu quả tối đa.

Nguồn: Người kể chuyện Dota 2

[Update] ▷ Dota 2 Hero Combos: Ultimate Toplist (DUO + Clanwar Combos) | io dota 2 – Vietnamnhanvan

Dota 2 Hero Combinations
for High Winrates:

When playing with friends, everyone usually picks what he wants to. But high win rates are rare if heroes get picked without any plan… If you feel comfortable with your friends, clanmates or team members to play these hero combos, then do it! Your win rate gets boosted remarkably to the moon and back – and on top of that it is so much fun – I just love it! 😀

See also  Opening a Staggering Amount of Retro Tech Mail! | lgr

Playing Dota 2 Tactics in Clanwars and Public Matches:

The following Dota 2 tactics can be played versus public opponents in normal or matchmaking games (they rock in these game types) or in clan wars or fun wars. Moreover, the Battle Cup is be a perfect platform to play combos and strategies.

The efficiency and winning chances increase with each player: The tactics are usually playable with at least 3 players but can go up to 5 to maximize the potential.

It’s key to choose cooperative teammates who got the same vision and agree on playing a specific strategy. Each tactic has different win chances and different levels of difficulty, start with simple ones like the Global Killer tactic. 😉

Increase the Amount of Dota 2 Heroes you can Play:

Guides to increase your general Dota 2 pick knowledge:

Dota 2 Guides for specific roles:

Sell Dota Skins and Earn Money for free:
Sell your Dota 2 Skins on Skinport
View Skins

Which Two Player Combos
are the strongest in Dota 2?

Dota 2 Two Hero Combos

Dota 2 Two Hero CombosTher are so many combos you could play which can be extremely powerful and also annyoing for your enemies. It hardly depends on the current meta heroes, which you can identify with

Ther are so many combos you could play which can be extremely powerful and also annyoing for your enemies. It hardly, which you can identify with Dota 2 tools like Dotabuff and OpenDota . Basically you can say that any spell combination that slows, stuns or disables the enemy is drastically preparing hero kills. Think of a double slow, like with Viper and Venomancer: The enemy can’t even move, he will have a hard time on the lane.

There is not “the stongest lane” in Dota 2, it depends on counterpicks and synergies. Always try to draft well and pick heroes that will expose your opponents! 😉

Which Three Player Combos
are the strongest in Dota 2?

Dota 2 Trilane Combos

Dota 2 Trilane CombosIf you start playing games together it’s not always necessary to choose the same lane to realize a strong combo strategy. There are enough synergies that develop through the mid and late game, a good example is the Zeus and Blookseeker combo, where Zeus would probably choose the solo mid lane.

When you are playing with three people first of all decide if you want to play a trilane or not, in the table above you can find hero combinations for both.

The strongest heroes for three players are combos that allow to stun with AOE and to “Global Killers” Dota 2 tactic or the the “Naga Sleepy Death” tactic:

Focus on Counterpicks and take a Core and a Support Hero:

If you start playing games together it’s not always necessary to choose the same lane to realize a strong combo strategy. There are enough, a good example is the Zeus and Blookseeker combo, where Zeus would probably choose the solo mid lane.The strongest heroes for three players are combos that allow to stun with AOE and to damage with AOE . Good examples for this are the

It’s super important to split the impact on the game in a fair way. If you pick position 1, 2 and 3 you will basically have all core positions. If you now lose, the other 2 players will hate you. Always split the responsibilities and pick 1 core with 2 supports or 2 cores with 1 support.

Which Hero Combos are recommended for me and my Friends?

Always choose heroes that can decide something in the late game, at least one of you should be a core. You can play together as a trilane on the offlane, or act together on the safelane. Copy Strong Dota 2 Combos Meme

Copy Strong Dota 2 Combos MemeIn Dota 2 everything is possible, it depends on your goals, do you want to have as much fun as possible to do you just need to win?

In Dota 2 everything is possible, it depends on your goals, do you want to have as much fun as possible to do you just need to win?

See also  Miracle- TI7 Champion - Best Moments of the International 7 - Dota 2 | openai dota 2

It often happens in Dota 2 that you see other players or enemies who win with strong combos, just copy the combo and win with it in the next game! 😉 For this you can watch the replay and build the exact same items.

Tell us About Your Best Dota 2 Hero Combo:

In the table I rated all Dota 2 combos are rated through stars of 1-5 for the difficulty, effectiveness and the fun factor. Some tactics are very risky but offer a lot of fun and some are hard to play but super effective. Choose the tactics you love! 😉 Which tactic do you love or play often? If the combo is great I will add it to the table! 🙂


Puppey Io Soft Support Gameplay Patch 7.30E – Dota 2 Full Match Gameplay


Secret.Puppey with Io Support in Patch 7.30E
Information about the player : https://liquipedia.net/dota2/Puppey
About The Video
Terrain : Default Terrain
Weather : Default Weather
Tower : Guardian of the Lost Path from The International 2019
Creeps : Default Creeps
Announcer : Dark Willow
MegaKills Announcer : Dark Willow
Steam Video Policy : https://store.steampowered.com/video_policy
Subscribe here : https://www.youtube.com/channel/UCDztxdy54wmTB17z9Vh8b3A?sub_confirmation
dota2 puppey io

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูความรู้เพิ่มเติมที่นี่

Puppey Io Soft Support Gameplay Patch 7.30E - Dota 2 Full Match Gameplay

200 IQ CANCER PICK on TI9 — OG.Ana CARRY IO the WISP


The International 2019 organized by Valve:
http://dota2.com/
https://www.twitch.tv/dota2ti
https://twitter.com/dota2ti/
https://www.instagram.com/dota2/
https://www.youtube.com/user/dota2
https://www.facebook.com/dota2/
The International 2019
Match id: 4969405883
NINJAS IN PYJAMAS vs OG
Ana TI9 Dota

200 IQ CANCER PICK on TI9 — OG.Ana CARRY IO the WISP

Dota 2 IO Support Gameplay Patch 7.29 by Nigma.GH – How to Support your Carry with IO like a PRO!?


Subscribe for More videos : https://bit.ly/dotabayo
▶️ On Track : Dota 2 IO Support Gameplay Patch 7.29 by Nigma.GH How to Support your Carry with IO like a PRO!?
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
IO Dota 2
Io, the Wisp, is a ranged strength hero who works best as part of a communicative team. With its supportoriented skill set, Io can share its healing and buffs through Tether and Overcharge, harass enemy heroes out of the lane with Spirits, and materialize itself and an ally anywhere on the map with Relocate. Gank enemy heroes, push undefended lanes, save teammates from deep within enemy territory—the possibilities are endless, and Io features one of the highest skill ceilings in the game.
Io’s facing direction is marked by an arclike effect.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Hy Broda!
My Computer Spec
Processor : AMD Ryzen 5 3500X
Graphic : NVDIA GTX 1660 Super
RAM : 16 GB (Dual Channel 2×8) 3200 Mhz
What do I Record and Edit my Video with?
Recording : NVIDIA Recorder
Editing: Adobe Premiere Pro CC 2018
Thumbnail : Adobe Photoshop CC 2018
if you got any question, don’t hesitate to ask me
📧 email: [email protected]
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Social Media :
Twitter : https://twitter.com/beruangsemen
Instagram : https://www.instagram.com/dota2bayo/?hl=id
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
My Dota 2 Playlist :
● PRO’S GAMEPLAY DOTA 2 : https://bit.ly/PlaylistDota2
● Safelane : https://bit.ly/SafeLaneDota2
● Midlane : https://bit.ly/MidLaneDota2
● Offlane : https://bit.ly/OffLaneDota2
● Support : https://bit.ly/SuppDota2
● Highlight Pro Scene : https://bit.ly/HighlightProScene
● My Old Video Before Dedicated for Dota : https://bit.ly/be4timeskip
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Dota 2 Gameplay
Enjoy and Make sure to subscribe to my channel if you like the video!
dota2 dota2gameplay dota2replay

Dota 2 IO Support Gameplay Patch 7.29 by Nigma.GH - How to Support your Carry with IO like a PRO!?

N0tail Io Hard Support Gameplay Patch 7.29d – Dota 2 Full Match Gameplay


OG.N0tail with Io Support in Patch 7.29d
Information about the player : https://liquipedia.net/dota2/N0tail
About The Video
Terrain : Default Terrain
Weather : Default Weather
Tower : Guardian of the Lost Path from The International 2019
Creeps : Default Creeps
Announcer : Dr. Kleiner
MegaKills Announcer : Gabe Newell
Match ID : 6081978485
Steam Video Policy : https://store.steampowered.com/video_policy
Subscribe here : https://www.youtube.com/channel/UCDztxdy54wmTB17z9Vh8b3A?sub_confirmation
dota2 notail iosupport

N0tail Io Hard Support Gameplay Patch 7.29d - Dota 2 Full Match Gameplay

Dota 2 Hero Spotlight – Guardian Wisp


Go to: http://www.youtube.com/playlist?list=PL86E04995E07F6BA8 for all the heroes
Website: http://www.dotacinema.com
stream: http://www.twitch.tv/dotacinema
Tshirts: http://dotacinema.spreadshirt.com
Twitter: http://www.twitter.com/dotacinema
Facebook: http://www.facebook.com/DotaCinema
Click to tweet: http://clicktotweet.com/94mrY Our Sven set in stores now: http://goo.gl/P0wkRc .

Dota 2 Hero Spotlight - Guardian Wisp

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูบทความเพิ่มเติมในหมวดหมู่Wiki

ขอบคุณที่รับชมกระทู้ครับ io dota 2

Leave a Comment