[NEW] Puppey vs N0tail: Ai là tuyển thủ vĩ đại nhất Dota 2 | n0tail – Vietnamnhanvan

n0tail: นี่คือโพสต์ที่เกี่ยวข้องกับหัวข้อนี้

Khác với hầu hết các môn esports khác, Dota 2 không thật sự có một tuyển thủ rõ rệt được xem là vĩ đại nhất mọi thời đại. Tuy nhiên, chúng ta vẫn chốt được danh sách các cái tên xứng đáng nhất cho danh hiệu này. Trong số đó, Clement “Puppey” Ivanov và Johan “N0tail” Sundstein là hai cái tên có trọng lượng nhất.

Dota 2 là game espots thống trị bởi các tuyển thủ chuyên nghiệp – những người có hơn một thập kỷ kinh nghiệm thi đấu. Puppey và N0tail đều thành công theo nhiều cách khác nhau, nhưng ai mới thật sự xứng đáng với danh hiệu GOAT (Greatest Of All Time – vĩ đại nhất mọi thời đại)?

Nếu xét theo phương diện giá trị, thì N0tail là nhà vô địch The International hai lần liên tiếp. Nhưng câu chuyện của anh không chỉ đơn giản dừng ở đó.

OG bước vào The International 2018 với tư cách đội cửa dưới cùng thành viên mid chưa bao giờ thi đấu tại LAN. Lập lại kỳ tích đó tại The International 2019 và mang về tổng tiền thưởng $5,370,867 (hơn 123 tỉ VND) chỉ từ hai giải đấu, N0tail nhanh chóng chứng minh mình đủ sức cạnh tranh danh hiệu GOAT của Dota 2. Ngoài ra, anh còn có nhiều chức vô địch thành công khác trước TI8.

Rõ ràng khi nói về thành tích thì N0tail đánh bại Puppey, nhưng chúng ta không thể đánh giá thấp sự ổn định của đội trưởng người Estonia của Team Secret. Puppey thi đấu xuyên suốt đấu trường cao nhất của Dota 2 ngay từ khi game mới ra mắt. 14 năm Dota 2 mang về cho anh 55 chức vô địch, 5 Major, và $2,887,274 (hơn 66ỉ VND) tiền thưởng. Tuy N0tail và OG giành hai chức vô địch The International (và là đội trưởng duy nhất cho đến hiện tại), nhưng Puppey mới là đội trưởng vô địch giải đấu TI đầu tiên.

Nói về kỹ năng mechanic (cơ chế) chơi, N0tail thắng thế nhờ thời gian đầu chơi ở vị trí mid và carry. Trong nhiều năm, Meepo của N0tail được xem là một trong những hero đánh sợ nhất của Dota 2. N0tail cũng là tuyển thủ carry khá thành công, vị trí anh đảm nhận khi Anathan “ana” Pham mới gia nhập đội hình OG. Khả năng micro của N0tail phải nói đạt godlike, bằng chứng bằng việc anh giành chiến thắng khi phải điều khiển cả Tiny và Iosau khi Andreas Franck “Cr1t-” Nielsen mất kết nối trong một trận đấu của giải năm 2015.

Thế nhưng, Puppey không hề lép vế ở mảng Micro. Trong khi Meepo của N0tail nằm trong số core đáng sợ nhất, Chen của Puppey là nỗi ám ảnh khi hero này xuất hiện trong draft thời anh còn ở Natus Vincere. Puppey đưa khả năng của mình lên một tầm cao mới khi thành lập Team Secret. Chen, Enchantress và Enigma tạo ra nền móng cơ bản cho triết lý draft của Puppey.

Nói về draft, Puppey hoàn toàn làm chủ bàn cờ ban pick. Đội trưởng Team Secret tích trữ kinh nghiệm draft nhờ chơi với rất nhiều loại tuyển thủ khác nhau: Yeik “MidOne” Nai Zheng, Artour” Arteezy” Babaev và cả chính N0tail cũng từng thi đấu với Puppey.

Thế nhưng, chính phong cách draft không theo meta và không ngại mạo hiểm của N0tail là thứ giúp anh giành được đến hai danh hiệu TI. N0tail sáng tạo và triển khai những chiến thuật không tưởng, khiến cho đối thủ không kịp trở tay. Trước vô địch TI, OG thắng bốn Major chỉ trong hai nằm nhờ các draft táo bạo, counter thông minh và chiến thuật phá vỡ meta.

See also  [Update] Clinton Loomis Net Worth (@Fear Dota 2) | fear dota 2 - Vietnamnhanvan

Chúng ta hãy cùng nhìn vào thành tích của cả hai tuyển thủ.

Thành tích Dota 2 của Puppey

  • 55 chức vô địch
  • $2,889,451 tiền thưởng
  • 5 major Dota Pro Circuit
  • 1 Aegis of Champions từ The International 1

Thành tích Dota 2 của N0tail

  • 22 chức vô địch
  • $6,983,817 tiền thưởng
  • 4 major Dota Pro Circuit
  • 2 Aegif oc Championships từ The International 2018 và 2019

Cuộc chiến cho danh hiệu “GOAT” của Dota 2 vẫn chưa có hồi kết: Sự ổn định của Puppey đối đầu với đỉnh cao sự nghiệp của N0tail. Kể từ khi Dota 2 ra mắt, Puppey đã thuộc top tuyển thủ hàng đầu. Từ thời Natus Vincere cho đến đế chế Team Secret hiện tại, rất ít người có thể cạnh tranh lại bộ não Dota 2 của Puppey. Nếu so sánh độ vĩ đại bằng tiền thưởng thì N0tail không chỉ là tuyển thủ vĩ đại nhất của Dota 2. Anh là tuyển thủ esports chuyên nghiệp vĩ đại nhất ở mọi tựa game esports. Đội hình hai lần vô địch TI của OG cũng là năm tuyển thủ esports giàu nhất trong lịch sử, với N0tail dẫn trước $500,000 so với các thành viên còn lại của đội nhờ bốn cúp major DPC trước đó.

Ngoài ra, danh sách GOAT còn có những cái tên khác. Đội trưởng Nigma, “KuroKy” Salehi Takhasomi, có lịch sử khá giống Puppey và giành Aegis TI 2017. Huyền thoại support người Trung Quốc, Xu “fy” Linsen của Elephant là cái tên cũng đáng được nhắc đến. Một số fan Dota 2 vẫn tin rằng Danil “Dendi” Ishutin mới là GOAT thật sự. Zhang “y`” Yiping và Zhang “Faith_bian” Ruida của PSG.LGD có thể gia nhập cuộc đua nếu họ trở thành nhà vô địch TI hai lần vào tháng 10 này.

Dù cho ý kiến hiện tại ra sao, cả hai tuyển thủ này vẫn còn thời gian để chứng minh bản thân trong tương lai. Một câu chuyện cổ tích OG nữa có thể đưa N0tail trở thành GOAT. Một Aegis nữa sẽ xóa tan mọi nghi ngờ của anh và không còn so sánh với Puppey. Giờ đây, Team Secret và OG đều có cơ hội tại The International để viết nên lịch sử mới. Chúng ta hãy chờ đến TI trong tháng 10 này nhé

Bạn có thể đọc thêm các bài cùng chủ đề Dota 2 sau:

[Update] N0tail Wiki, Wife, Net Worth, Age, Height, Girlfriend, and Biography | n0tail – Vietnamnhanvan

Shares

N0tail is a well-known celebrity and his real name is N0tail. Also, his family and friends call him with N0tail.

Here in this post, we try to cover his personal details and some other states so make sure you check it till the end.

N0tail was born in the Denmark in 1993. So Let’s check out some interesting details of him.

See also  Chơi BO Có \"NHANH GIÀU\" Hơn Forex??? - Tâm Sự Trader | straightforward là gì

N0tail Real Name, Nickname, and Profession

So first let’s take look at some personal details of the N0tail like name, nickname, and profession.

Real Name

N0tail

Nickname

N0tail

Profession

Player

It may possible he has some more nicknames and if you know make sure you mention them in the comment box.

Many of you may want to know more about N0tail so here we also cover other personal details.

In this section, you will get N0tail age, birthday, religion, hometown, food habits, and birthplace details.

Age (2021)

27 years

Birthplace

Denmark

Date Of Birth

8 October 1993

Sunsign

Libra

Hometown

Denmark

Food Habits

Not Available

Nationality

Not Available            

N0tail was born on 8 October 1993 in Denmark. N0tail age is 27 years as of in 2021 and his birthplace is Denmark.

Currently, he is living in the Denmark and working as Player.

By nationality, he is Not Available and currently, his food habit is non-vegetarian.

He belongs to the Christian community and he is proud of this. He also worships all the God and Goddess, and also celebrates all the festivals.

His hobby is acting. He loves doing acting in movies and shows.

N0tail: School, College, And University

N0tail started his schooling life at a private school in Denmark and completed his primary education there. After that, he did his high school at the same school.

School

Not Available

College

Not Available

University

Not Available

Education Qualification

Not Available

But we have no information about his Graduation and Post-Graduation. We are trying to collect that information and will update it when available.

N0tail: Height, Weight, And Body Measurements

N0tail height is 6 feet 0 inches tall and he looks tall when standing with his friends. Though he is a little tall as compared to his friends still he manages to maintain his weight.

His weight is around 68KG and he always exercises to maintain that. He loves to do exercises regularly and also tells others to do that.

According to N0tail, you must have to do exercise regularly to stay fit. His body measurements are not available currently, but we will update it very soon.

Height

In Centimeter: 182 cm

In Meter: 1.8 m

In Feet: 6’0″ 

Weight

In Kilograms: 70 Kg

In Pound: 154 lbs

Body Measurements

Not Available                      

Shoe Size

8 UK

Eye Color

Black

Hair Color

Blue

N0tail shoe size is 8 UK and he loves to wear casual shoes. Half of his time spends wearing casual shoes, he also wore formals when going outside.

He has a collection of more than 100 formal shoes and his wife likes his collection. N0tail loves to buy new shoes every month when he has some time to go shopping.

He has beautiful Black eyes that attract the viewer’s attention. N0tail is kind of black and blue hair that always enlarges his beauty.

N0tail: Wife, Father, Girlfriend, Mother, Sibling, Son, And Daughter

Father

Not Available

Mother

Not Available

Brother

Not Available

Sister

Not Available

Marital Status

Not Available

Wife

Not Available

Girlfriend

Not Available

Children

Not Available

N0tail father’s name is Not Available. We have no more Information about N0tail Father, we will try to collect information and update soon. 

N0tail mother’s name is Not Available. We have no more Information about N0tail Father, we will try to collect information and update soon. 

Also, we have no idea about his brother and sister and we don’t know their names either. 

But we are trying hard to collect all the information about the N0tail and will update soon. 

His Girlfriend’s name is Not Available. They are the previous few years of relationship. We have no information about N0tail girlfriend. 

See also  ADC Oneshot Combo...LoL Daily Moments Ep 1675 | lol lol

But we are sure that N0tail is Not Available and his wife name is Not Available. Now, His relationship is very good. We have no more information about his wife. 

Also, we have no information about his son and daughter. We can’t say their name. If you know some information please comment below

Favorite Things About N0tail

Favorite Actress

Will Update Soon

Favorite Actor

Will Update Soon

Favorite Singer

Will Update Soon

Favorite Song

Will Update Soon

We have no information about N0tail favorite things. We will be trying to collect his favorite things and update them soon.

N0tail Net Worth

Monthly Income/Salary (approx.)

$70K – $90k USD            

Net Worth (approx.)

$4 million- $6 million USD

We know N0tail is a Not Available Player. N0tail estimated Net Worth is $4 million- $6 million USD.

He lives a luxurious life and he has a personal luxury car, a big bungalow, lives a luxurious lifestyle and travel throughout the world that we can see through his daily updates on social media post and stories.

N0tail income source is Player. His estimated monthly income is around 80K-85K USD.

Social Media Profile

Instagram

Visit

Twitter

Not Available

Facebook

Not Available

TikTok

Not Available

YouTube

Not Available

Above are the links to the N0tail social media account details.

FAQs

How old N0tail is?

Ans. He is 27 years old as of in 2021

How many children does N0tail have?

Ans. He has Not Available children.

Is N0tail Married?

Ans. His marital status is Not Available

N0tail Girlfriend name?

Ans. His girlfriend’s name is Not Available.

Summary

So here we try to cover all the information about N0tail. I hope you like it and if you have any questions let me know in the comment box.

Also please share the article on social media it will be thumbs up for us.

Note: This article is only for educational purposes and it may possible that the information mentioned here is not 100% right. We are collecting information from our sources if you have any issue with the article you can report us.

Shares


We took Alliance down! 🌻 OG TI10 Day 1 Highlights


Exclusive OG merch:
https://ogs.gg/
N0tail:
Facebook: https://facebook.com/n0tail/
Twitter: https://twitter.com/OG_BDN0tail
Instagram: https://www.instagram.com/og_n0tail/
Twitch: https://www.twitch.tv/bigdaddy
OG:
Facebook: https://www.facebook.com/OGDota2/
Twitter: https://twitter.com/OGesports
Instagram: https://www.instagram.com/ogdota2/
n0tail Dota2 TI10

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูเพิ่มเติม

We took Alliance down! 🌻 OG TI10 Day 1 Highlights

OG.N0tail explains why SumaiL is one of the best teammates you can ask for – TI10 Interview


►► FULL The International 10 TI10 Playlist here: https://www.youtube.com/playlist?list=PL37CzvwiWXojXh33hyy7o8eapi3srA3dK
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► Credits to Valve: https://www.twitch.tv/dota2ti
https://www.youtube.com/user/dota2
https://twitter.com/dota2ti/
https://www.instagram.com/dota2/
https://www.facebook.com/dota2/
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► Subscribe for more Videos here: http://bit.ly/hOlyhexOr
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
►► Join my Notification Squad: click the 🔔Icon to get updated as soon as I upload a new Video!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
More Videos: http://www.youtube.com/user/hOlyhexOr/videos
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
►►Social Media:
◉ Facebook: http://bit.ly/hexOrFB
◉ Twitter: http://bit.ly/hexOrTwitter
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Include great music in your content, for more info go to: https://uzermusic.com?ref=fixt
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Music Supplied by:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Music provided by EpidemicSound.com
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Intro \u0026 Outro created by: www.youtube.com/user/TbdTofGermany
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Make sure to subscribe to my channel if you liked the video!
►► Subscribe for more: http://bit.ly/hOlyhexOr

OG.N0tail explains why SumaiL is one of the best teammates you can ask for - TI10 Interview

N0tail practicing Offlane for TI10? 🤔


Exclusive OG merch:
https://ogs.gg/
N0tail:
Facebook: https://facebook.com/n0tail/
Twitter: https://twitter.com/OG_BDN0tail
Instagram: https://www.instagram.com/og_n0tail/
Twitch: https://www.twitch.tv/bigdaddy
OG:
Facebook: https://www.facebook.com/OGDota2/
Twitter: https://twitter.com/OGesports
Instagram: https://www.instagram.com/ogdota2/

N0tail practicing Offlane for TI10? 🤔

Ютуберы с ЗОЛОТОЙ АУДИТОРИЕЙ!


Телеграм ► https://teleg.run/telblog1
ВК ► https://vk.com/telblognet
2й канал ► https://youtube.com/telblogred
Инстаграм автора: https://instagram.com/glebzaharenko
Реклама на канале: [email protected]
Песни автора:
https://tiktok.com/@zaharenkogleb
https://youtube.com/SilenterGuitar

Ютуберы с ЗОЛОТОЙ АУДИТОРИЕЙ!

Puppey N0tail H4nni Most Epic Hype Cast EG DK Dota 2


Subscribe http://bit.ly/noobfromua
Puppey N0tail H4nni Most Epic Hype Cast EG DK Dota 2
http://www.twitch.tv/beyondthesummit

Puppey N0tail H4nni Most Epic Hype Cast EG DK Dota 2

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูบทความเพิ่มเติมในหมวดหมู่Wiki

ขอบคุณมากสำหรับการดูหัวข้อโพสต์ n0tail

Leave a Comment