[Update] På flugt fra Nordkorea: Dansk politi tror mig ikke | bae jun sik – Vietnamnhanvan

bae jun sik: คุณกำลังดูกระทู้

– Det mest skuffende er, at det danske politi ikke vil tro på mig.

37-årige Bae Jun-sik er på flugt. Han fortæller, at han er flygtet fra Nordkorea. I marts sidste år ankom han til Danmark, hvor han i de senere måneder på danske asylcentre har været udsat for flere angreb og trusler fra, hvad han opfatter som agenter og udsendinge for det nordkoreanske regime.

– Personligt føler jeg mig dybt skuffet over, at politiet ikke ønsker at forstå min situation. Politiet har aldrig oplevet en tilsvarende sag. Derfor tager de mig ikke alvorligt og mistænker mig for selv at have fundet på hele historien.

Han har siden november anmeldt angreb og trusler til politiet i først Jelling og derpå Thisted uden – føler han selv – at blive taget alvorligt. Da det samme skete for ganske nylig i Helsingør, blev han ramt af så afgrundsdyb en følelse af håbløshed, at han i et øjebliks desperation bad politiet om at hjælpe sig med at blive sendt hjem til Nordkorea.

Flygtning: Jeg blev angrebet af nordkoreanske agenter i dansk asylcenter

Sørgmodige øjne

DR Nyheders interview med Bae finder sted i udkanten af København. Han er rolig det meste af tiden, men tydeligt berørt af situationen. Han har meget alvorlige og sørgmodige øjne, men han kigger direkte på én, mens han taler.

Bae bruger ivrigt sin lille krop til at illustrere, hvad han fortæller. Pludselig kryber han for eksempel fuldkommen sammen på gulvet, når han vil vise størrelsen på den lille kasse-agtige isolationscelle i en nordkoreansk fangelejr, hvor han var blevet anbragt som led i den tortur, han blev udsat for i lejren. Han fik kun risvælling at spise, fortæller han.

Baes hjem i Nordkorea ligger meget tæt ved den flod, som udgør grænsen til Kina. Han var blevet anbragt i fangelejren, fortæller han, fordi han tre gange havde forsøgt at flygte hen over grænsen. Da det endelig lykkedes, måtte han svømme under flodens is.

Mens han fortæller om flugten, går han flere gange i stå og får tårer i øjnene, og tolken må beroligende lægge sin hånd på hans arm.

Menneskehandler fra Nordkorea

I den første tid i Kina boede Bae hos kontakter i Kina, men kun i to-tre dage af gangen. Så var det ikke “sikkert” at blive boende der. Han vandrede i to dage til byen Yanji, og også her gemte han sig i dagevis i kælderen hos ukendte mennesker.

Rejsen fra Kina til Danmark tog næsten to måneder, og det meste af vejen var Bae blind passager på et skib. Han ankom til Danmark 10. marts sidste år.

Bae fulgte under hele flugten anvisninger fra sin “broker”, en mand, som han havde betalt for at hjælpe sig med flugten.

På koreansk bruger man simpelt hen det engelske ord “broker”, som på dansk betyder mægler eller mellemhandler, men i dette tilfælde måske burde oversættes menneskehandler.

Baes “broker” var en nordkoreaner, fortæller han, som stadig bor i Nordkorea. Hvis man bor tæt ved grænsen og har råd til en mobiltelefon og dermed er i stand til at kommunikere med kontakter på den kinesiske side af grænsen, kan man tjene gode penge som “broker”.

Eferlod søn på tre år

Halvanden måned efter sin ankomst til Danmark blev han pludselig igen kontaktet af sin “broker”, som meddelte ham, at hans kone havde taget flugten efter ham, og at hun snart ville slutte sig til ham.

Tilbage i Nordkorea er parrets tre-årige søn og Baes ni-årige nevø, som voksede op i hans hjem. De er begge blevet anbragt i en fangelejr, og en yngre bror til Bae er forsvundet. I øjeblikket forsøger han desperat at finde ud af, hvad der er blevet af hans lillebror.

See also  DMarket Halloween Funny SFM Animation | Get Your Treat | dmarket

At få informationer om, hvad der er sket med familiemedlemmer hjemme i Nordkorea, er “et spørgsmål om penge”, fortæller Bae.

– Det er et spørgsmål om at have penge nok til at arrangere med en “broker”, at man kan få informationer om, hvad der sker med ens familie i Nordkorea. Og hvis jeg ikke har tilstrækkelig med tillid til min “broker”, har jeg også andre kontakter i Kina, som kan forsøge at hjælpe mig.

Dybt sår i panden

Det første af de angreb, som Bae Jun-sik har anmeldt til politiet siden sin ankomst til Danmark, fandt sted i asylcentret i Jelling 7. november sidste år ved halv-elleve-tiden om aftenen, da han var på vej til fods fra centrets kontorbygning til sit værelse.

En person fra Centralasien, som måske var russer eller usbeker, og som var kommet kørende udefra i en varevogn eller minibus, spurgte ham på engelsk: “Er du fra Nordkorea?”.

Da han svarede ja, blev han angrebet og slået i ansigtet, inden angriberen forsvandt i mørket. Hans ven fra centret, en syrisk asylansøger ved navn Muhammed, fandt ham og tilkaldte politiet, som imidlertid aldrig dukkede op.

Allerede tre dage senere skete det næste angreb. Tre mænd, denne gang østasiater, muligvis kinesere, kaldte på ham på engelsk “my friend”, og da han sagde “yes”, blev han slået bevidstløs bagfra. Han mistede en masse blod og fik et dybt sår i panden, som han under interviewet viser et grimt fotografi af.

Da han vågnede op på jorden, forsøgte han at ringe til politiet, men de forstod ham ikke på grund af sproglige vanskeligheder. Derfor ringede han igen til Muhammed, som tilkaldte politiet, og denne gang kom de til asylcentret og kunne se, hvad der var sket.

Forræder mod sit land

Politiet fik ham indlagt på det lokale sygehus, og mens han lå på sygehuset, modtog han flere sms’er på sin mobiltelefon.

“Du er en forræder mod dit land”, “Du har ingen steder at gemme dig”, “Vi vil skære din hals over”. Sms’erne var på koreansk, og de var meget truende og ubehagelige, fortæller han.

Politiet tog foto af sms’erne, som kom fra en telefon i Danmark. Men de kunne ikke spore, hvem der havde afsendt dem.

Der er lidt snak frem og tilbage med tolken for at få klarhed på detaljerne, men der er ikke megen tøven og usikkerhed, mens Bae fortæller om angrebene og truslerne på ham i Jelling.

– Men det er hårdt at tale om, erkender han og tager sig flere gange til panden.

En kniv i taljen

Det alvorligste af de angreb, som han blev udsat for, skete 30. november sidste år, efter han og hans kone var blevet flyttet til asylcentret i Hanstholm, fortæller han.

Han var på vej fra den bygning, hvor asylsøgerne spillede billard og så tv, til den campingplads lige ved siden af, hvor de var indlogeret. Her blev han angrebet af to fyre på cirka hans egen alder, hvoraf den ene var koreaner og talte den dialekt, der tales i Nordkorea.

Den anden fyr holdt hans hoved ned, mens koreaneren holdt en kniv ind i taljen på ham. “Rør dig ikke”, sagde han.

Han blev tvunget med i de to fyres varevogn, hvor koreaneren slog ham i hovedet og sagde, at “et røvhul som dig skulle have gjort noget ved hjernen”.

Inde i varevognen forsøgte koreaneren at få ham til sige, hvor mange nordkoreanske flygtninge der er i Danmark, hvilket Bae ingen anelse havde om. Koreaneren sagde også, at de “havde givet ham så mange chancer for at vende tilbage til Nordkorea”, men at han åbenbart ikke havde udnyttet disse chancer.

Samtale på nordkoreansk

Derpå ringede koreaneren til en anden koreaner, som han rapporterede til, hvad der var sket. Bae fik den anden koreaner i røret, og også denne koreaner ville have ham til at fortælle, hvor mange nordkoreanske flygtninge der er i Danmark.

Derpå udspandt der sig ifølge Bae en diskussion i telefonen mellem de to koreanere, hvor de blev enige om, at der sandsynligvis var cirka ti koreanske flygtninge i Danmark, hvoraf fem var fra Nordkorea, og de øvrige fem kom fra den koreanske del af Kina, men udgav sig for at være nordkoreanere.

Efter et stykke tid blev Bae kørt ned til et øde sted ved stranden, hvor han atter fik den koreanske stemme i telefonen. Han blev atter opfordret meget kraftigt til at vende hjem til Nordkorea.

See also  does the no!no! work? | no!no! Hair Remover Review on CBS Pittsburgh | ilight

– Alle, som forråder Nordkorea, vil få deres betaling. Hvis du undslipper, vil vi finde dig igen. Selv hvis du bliver dræbt, vil ingen bekymre sig om din skæbne, lød truslerne i telefonen. Det lykkedes til sidst Bae Jun-sik at undslippe, da han bøjede sig ned og kastede sand i øjnene på sine to overfaldsmænd, fortæller han selv. Han løb sin vej med knivmærker over hele kroppen og fik tilkaldt Thisted politi.

Skeptisk politi

Thisted Politi har bekræftet over for DR, at dette overfald er anmeldt til politiet, og at det efterforskes.

Politiet har imidlertid ikke bekræftet de enkelte detaljer i Baes beretning, som på flere punkter afviger fra den redegørelse for overfaldet, som tidligere har været fremme med den amerikanske menneskeretsorganisation The Committee for Human Rights in North Korea (HRNK) som kilde. Bae havde selv kontaktet HRNK midt i december efter at have fundet organisationens hjemmeside på nettet.

Politiet er åbenlyst skeptisk ved detaljerne i beretningen, og vicepolitikommisær Ralf Hove Larsen udtalte før nytår til DR, at det efter politiets opfattelse ikke er påvist, at Baes skader på hoved og hals “er påført af tredjemand”.

Simkort med postenEfter sit korte ophold i Hanstholm blev han først flyttet til et privat boligområde i det østlige Danmark, hvor han for sine egne penge investerede i et overvågningskamera i lejligheden. Han og hans kone er i stand til at leve for 500 kroner om måneden, og de havde sparet op af de månedlige penge til livets ophold, som de fik af de danske asylmyndigheder.

Men også her blev han fundet af sine plageånder. De må have skygget ham på afstand, gætter han på. Og han modtog på ny trusselsbreve. Et var på koreansk, og et andet på dårligt engelsk med et simkort fastgjort til brevet med tape.

[NEW] Bae Jun-sik: Top 10 Facts You Need to Know | bae jun sik – Vietnamnhanvan

Bae Jun-sik factsBae Jun-sik (Esports Player) was born on the 18th of May, 1996. He was born in 1990s, in Millennials Generation. His birth sign is Taurus and his life path number is 3. Bae’s birth flower is Lily of the valley and birthstone is Emerald. What does this all mean? Let’s find out!

Discover all the facts that no one tells you about Bae Jun-sik below ↓

NAME:
Bae Jun-sik

REAL NAME:
Bae Jun-sik

NICKNAME:
Bae

PROFESSION:
Esports Player

GENDER:
Male

BIRTHPLACE:
South Korea

ETHNICITY:
Unknown

NATIONALITY:
South Korean

RELIGION:
Unknown

SEXUALITY:
N/A

1. Bio

Bae Jun-sik, best known for being a Esports Player, was born in South Korea on Saturday, May 18, 1996. Professional League of Legends player known as Bang. He joined SK Telecom T1 in 2014 to be the team’s AD Carry and helped them reach their first Mid-Season Invitational in 2016.

Family: He hails from South Korea. Bae Jun-sik father’s name is under review and mother unknown at this time. We will continue to update details on Bae Jun-sik’s family.

FATHER:
MOTHER:

unknown at this time

BROTHER(S):
Not available

SISTER(S):
Not available

Education: The education details are not available at this time. Please check back soon for updates.

Dating: According to CelebsCouples, Bae Jun-sik is single .

Net Worth: Online estimates of Bae Jun-sik’s net worth vary. It’s easy to predict his income, but it’s much harder to know how much he has spent over the years. CelebsMoney and NetWorthStatus does a good job of breaking most of it down.

2. Bae Jun-sik’s zodiac sign is Taurus

Bae Jun-sik zodiac sign is a Taurus. Dates of Taurus are April 20 – May 20. People born under the Taurus zodiac sign are often incredibly dedicated, reliable and dependable. Above all things, they value their sense of security and stability. They tend to Steady, driven, tenacious, enduring, persistent, trustworthy, and patient. Although, they can be materialistic, resistant to change, indulgent, possessive, and stubborn.

ZODIAC:

Taurus

BORN IN THE YEAR OF THE:
Rat

RULING PLANET:
Venus

3. He is currently 25 years old

The South Korean esports player has been alive for 9,305 days or 223,338 hours. There were precisely 315 full moons after his birth to this day.

BORN:
May 18, 1996

AGE:
25 years old

BORN ON:
Saturday

GENERATION:
Millennials Generation

DECADE:
1990s

Bae Jun-sik was born on a Saturday. Saturday’s children come courtesy of Saturn, the god of wealth, freedom, and agriculture. People born on Saturdays are modest, studious, wise, practical, and strict. Fun!

See also  ALL CAPTAINS WANT A SIMILAR THING | Position 6 Highlights with Arteezy | Dota 2 | join dota

Countdown to Bae Jun-sik’s next birthday.

Bae Jun-sik will be turning 26.

4. On Bae Jun-sik’s birthday

The world’s population was 5,831,565,020 and there were an estimated 131,354,612 babies born throughout the world in 1996, Bill Clinton (Democratic) was the president of the United States, and the number one song on Billboard 100 was “Tha Crossroads” by Bone Thugs-N-Harmony.

On this day in history:

1291 – After 100 years of crusader control, Acre is the last crusader stronghold reconquered and destroyed by the Mamluks under Sultan al-Ashraf Khalil.

1804 – Napoleon Bonaparte proclaimed Emperor of France by the French Senate.

1896 – Khodynka Tragedy: A mass panic on Khodynka Field, Moscow, during the festivities of the coronation of Russian Tsar Nicholas II, results in the deaths of 1,389 people.

5. Bae Jun-sik’s height and weight

We’re currently in process of confirming all details such as Bae Jun-sik’s height, weight, and other stats. If there is any information missing, we will be updating this page soon. If you any have tips or corrections, please send them our way.

Height

HEIGHT (FEET):

N/A

HEIGHT (METERS):
N/A

HEIGHT (INCHES)
N/A

HEIGHT (CM):
N/A

Weight

BUILD

Under review

WEIGHT (LBS):
Under review

WEIGHT (KG)
Under review

Misc

EYE COLOR:
N/A

HAIR COLOR:
N/A

6. The Year of the Rat

Bae Jun-sik was born in the Year of the Rat. People with Chinese zodiac Rat are instinctive, acute and alert in nature which makes them to be brilliant businessmen. They can always react properly before the worst circumstances take place. Their strengths are adaptable, smart, cautious, acute, alert, positive, flexible, outgoing, and cheerful. But they can also be timid, unstable, stubborn, picky, lack of persistence, and querulous . Their lucky numbers are 2, 3, and lucky colors are gold, blue, green.

7. Bae Jun-sik’s life path number is 3

Life Path Number 3 represent ‘The Socializer ‘. Those who walk a Life Path with Number 3 have unlimited creativity and almost superhuman abilities. 3 reminds us that we are born both Human and Divine Spark. Its energy is that of the Bringer of Change. The values are creativity, self-expression, fun. The challenges are to remain optimistic — yet realistic — in the face of difficulties.

8. Millennials Generation

Bae Jun-sik was born in the middle of Millennials Generation.

9. Bae Jun-sik’s birthstone is Emerald

Emerald was one of Cleopatra’s favorite gems. It has long been associated with fertility, rebirth, and love.

10. Bae Jun-sik’s birth flower is Lily of the valley

Lilies expresses purity of heart, majesty and honor.

If you found this page interesting or useful, please share it. We will continue to update this page, so bookmark it and come back often to see new updates.


Các Tình Huống Hài Nhất Trong Running Man #1(Running Man Funny Moment)


Xin chào các bạn mình là Căng Đét FPS.
Chào mừng đến với channel của mình.
Mình rất muốn làm clip cho các bạn xem.
Nếu như các bạn muốn xem thêm video hãy nhấp nát nút Subcriber
Và muốn nhiều video hơn nữa hãy like video mà cmt 1 nhận xét của bạn

►FACEBOOK : https://www.facebook.com/vo.an.3158
► YOUTUBE : https://www.youtube.com/channel/UCmoE25iDWwr5IpIInLkPwKA
►ASK : https://ask.fm/AnVo694/ask
►TWITTER : https://twitter.com/MoneyVothanhan

░░ Đừng quên nhấn LIKE và SUB nếu bạn thấy hay nhé ░░
THANK FOR WATCHING VIDEO
DON’T FORGET LIKE AND SUBCRIBER MY CHANNEL

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูเพิ่มเติม

Các Tình Huống Hài Nhất Trong Running Man #1(Running Man Funny Moment)

[FMV] SKT \”Bang\” Bae Junsik – Cảm nắng


[FMV] SKT \

[Vietsub + Engsub + Hangul] Bolbbalgan4 (볼빨간사춘기) – To My Youth (나의 사춘기에게)


Chúc các cậu đều có được một cuộc sống như ý.

Image: https://imgur.com/a/NyCit

Mini Album Red Diary Page.1
Eng trans by Popgasa
Artwork by Ariel
Do not reupload !!

[Vietsub + Engsub + Hangul] Bolbbalgan4 (볼빨간사춘기) - To My Youth (나의 사춘기에게)

Happy birthday Bang – Bae JunSik cute moment 18051996-18052018


Cảm ơn em đã đến đây, phải mỉm cười và hạnh phúc nhiều nữa nhé. Luôn bên em và ủng hộ em . Em mãi là AD số 1 trong lòng chị.

Happy birthday Bang - Bae JunSik cute moment 18051996-18052018

[W] ep.10 Han Hyo-joo kissed Lee Jong-suk 20160824


Han Hyojoo kissed Lee Jongsuk
▶Playlist for More episodes https://www.youtube.com/playlist?list=PLKGrX96Q1q7oJHJd5hFHTmNqHa72yzuRi
▶Like the MBC Fanpage \u0026 WATCH new episodes https://www.facebook.com/MBC

[W] ep.10 Han Hyo-joo kissed Lee Jong-suk 20160824

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูวิธีอื่นๆWiki

ขอบคุณมากสำหรับการดูหัวข้อโพสต์ bae jun sik

Leave a Comment