[Update] Phỏng vấn Mikasa sau chiến thắng StarLadder i-League Invitational | starladder i-league invitational – Vietnamnhanvan

starladder i-league invitational: คุณกำลังดูกระทู้

Sau khi Vici Gaming Reborn đăng quang vô địch StarLadder i-League Invitational, trang Sgamer đã có một buổi trò chuyện ngắn với Mikasa, huấn luyện viên của đội tuyển Dota 2 này, về chiến thắng tại Ukraina. Đặc biệt hơn, Vici Gaming Reborn đăng quang vô địch StarLadder i-League Invitational khi Mikasa tham gia với tư cách tuyển thủ trong đội hình chính thức do Nono không xin được thị thực nhập cảnh vào Ukraina.

Phỏng vấn Mikasa: Bất kể về danh tiếng, khả năng hay tầm quan trọng thì Xiao8 đều hơn tôi!

Bạn cảm thấy như thế nào sau khi vô địch StarLadder i-League Invitational cùng VG.R?

Tôi rất phấn khích. Nó như là giấc mơ vậy. Chiến thắng này đã lên “dây cót” tinh thần cũng như sự tự tin cho anh em. Bây giờ chúng tôi không còn sợ khi đối mặt với các đội nước ngoài nữa.

Trước đó bạn có nghĩ mình có thể vô địch giải đấu không?

Nói thật nhé, tôi rất bất ngờ khi đội có thể vô địch giải đấu. Chúng tôi đến Ukraina với tâm thế học hỏi và làm quen với không khí giải LAN. Đây cũng là lần đầu tiên Yang ra nước ngoài thi đấu. Nếu chúng tôi thật sự muốn chiến thắng, thì Fy đã đi mid còn tôi đánh support rồi.

Đây có phải là chức vô địch giải đấu Dota 2 quốc tế đầu tiên của bạn không?

Đúng rồi.

Ý nghĩa của nó đối với bạn như thế nào?

Rất đặc biệt, Mặc dù giải thưởng không cao lắm nhưng đây có thể là lần cuối cùng tôi thi đấu tại đấu trường quốc tế. Nó cũng là lần đầu tiên tôi vô địch luôn

Bạn có lo lắng trước khi thi đấu không? Bởi vì bạn đã không chơi một trận đấu chính thức nào trong suốt 2 năm qua.

Đương nhiên rồi. Tôi rất lo lắng mình sẽ chơi không tốt, feed cho mid đối phương, và kéo cả đội xuống. Nhưng đồng đội tin tưởng tôi và nhấn mạnh rằng tôi đi mid. Thế nên tôi chỉ còn cách cố hết sức thôi.

Cảm giác khi được thi đấu trở lại như thế nào?

Mặc dù là một cựu binh Dota 2, nhưng tôi chưa bao giờ thi đấu một giải quốc tế trước đây, nên tôi cực kì phấn khích trong suốt StarLadder i-League Invitational.

Cảm giác của bạn như thế nào khi phải đối mặt với các tuyển thủ đi mid hàng đầu như Miracle hay S4?

Trước khi đối mặt, tôi luôn luôn học hỏi cách chơi của họ. Cố không feed quá nhiều, giữ cái đầu lạnh và đợi đồng đội “gánh” tôi tới chiến thắng.

Tại TI, bạn đã vô địch cùng Newbee với tư cách huấn luyện viên. Tại StarLadder i-League Invitational, bạn vô địch với tư cách tuyển thủ. Vậy mỗi giải đấu ý nghĩa với bạn như thế nào?

Trong quá khứ, mọi người thường không công nhận vị trí huấn luyện viên lắm, và tôi cũng không nhận được nhiều sự coi trọng khi cùng Newbee vô địch TI 4. Ngoài ra, VG.R vô địch StarLadder i-League Invitational bởi vì 4 người đồng đội của tôi chơi quá tuyệt, còn tôi chỉ làm những việc cần làm mà thôi. Xuyên suốt giải đấu, tôi thường đưa ra những ý kiến và quan điểm nhằm giúp họ tối ưu hóa khả năng. Tuy nhiên, trình độ của tôi đã rơi rụng rất nhiều nếu so với khả năng trước đây khi còn thi đấu chuyên nghiệp.

Bạn nghĩ đâu ra lí do chính dẫn đến việc VG.R vô địch StarLadder i-League Invitational?

Có niềm tin cũng như tin tưởng vào đồng đội. Chúng tôi thi đấu hết sức mình với bất kì đối thủ nào. Ngoài ra fy draft rất tuyệt nữa.

Bạn có nói rằng đẳng cấp của các tuyển thủ đóng vai trò quan trọng đúng không?

Đúng rồi, trừ DDC ra thì ai cũng là tuyển thủ hàng đầu hết. (cười lớn)

Bạn có nghĩ rằng VG.R là đội tuyển hàng đầu của Trung Quốc không?

Tôi vẫn cảm thấy rằng chúng tôi vẫn còn một chặng đường dài để phấn đấu nữa.

Bạn chơi rất tuyệt vời trong giải đấu và nhiều người hâm mộ cho rằng thật là lãng phí tài năng của bạn nếu như bạn không thi đấu? Bạn có nghĩ đến việc trở lại làm tuyển thủ chuyên nghiệp không?

Không, tôi nghĩ rằng mọi vị trí đều có cái giá của nó. Ngoài ra, toàn đội có một mục tiêu chung và tôi cảm thấy rằng mình có thể giúp đỡ cho họ nhiều hơn ở vị trí huấn luyện viên. Nếu tôi có thể đưa VG.R tới thành công, điều đó rất có ý nghĩa với bản thân tôi.

Trước khi tới VG.R, bạn đang huấn luyện viên tại LGD. Trong suốt kì chuyển nhượng, Xiao8 trở lại LGD, thế tại sao bạn lại rời LGD?

Tôi rời LGD bởi vì lúc đầu Xiao8 muốn làm huấn luyện viên và quản lý chọn cậu ấy. Bất kể về danh tiếng, khả năng hay tầm quan trọng thì Xiao8 đều hơn tôi. Thế nên tôi thông cảm và tôn trọng quyết định từ ban quản lý LGD.

Thế tại sao bạn lại quyết định tới VG.R?

Khi tôi biết quyết định của LGD, tôi nghe ông chủ VG nói rằng fy sẽ chơi cho VG.P (tiền thân của VG.R). Tôi lập tức liên hệ với fy. Mặc dù LGD có kế hoạch giữ tôi làm huấn luyện viên cho CDEC, nhưng tôi không thể làm việc chung với Maybe, tôi nên gầy dựng một đội mới cùng fy thì hơn.

Bạn có nhận được lời mời từ các đội Trung Quốc khác không?

EHOME có huấn luyện viên rồi. VG thì toàn tuyển thủ có kinh nghiệm, thế nên tôi sẽ không hữu dụng lắm nếu tới đó. Sự lựa chọn còn lại là Newbee hoặc VG.R. Ông chủ Newbee đã liên hệ với tôi sau khi biết tôi rời LGD và Hao cũng muốn tôi thành huấn luyện viên của Newbee từ năm ngoái. Nhưng tôi đã có lời hứa với fy là lập đội mới cùng cậu ấy và tôi thì không muốn thất hứa đâu.

See also  \"bao lâu nữa thì bán được 1 tỉ gói mè\" | lol pedia

Một huấn luyện viên thường làm gì?

Tôi chủ yếu chuẩn bị giáo án tập luyện mỗi ngày, đưa ra các lời khuyên làm sao cải thiện cũng như giao tiếp với nhau. Cuối cùng, tôi phải giữ tinh thần toàn đội ở trạng thái tốt nhất.

Bạn cảm giác như thế nào lúc vừa chuyển tới VG.R?

LGD có lẽ tốt hơn VG.R ở nhiều mặt. Nhưng bởi vì đây là sự khởi đầu, tôi phải học hỏi để thích nghi và những tuyển thủ mới giao tiếp rất dễ thương nữa. Có lẽ họ tin tưởng nơi tôi, họ lắng nghe những điều tôi nói, và tôi có cảm giác một mối quan hệ bền chặt giữa tuyển thủ và huấn luyện viên. Trong hay ngoài thì VG.R là một đội trẻ trung và có rất nhiều vấn đề. Nhưng vì còn trẻ nên vẫn còn nhiều thời gian để cải thiện.

Bạn có tham gia việc lựa chọn tuyển thủ cho đội không?

Tôi có thể nói rằng đội hình đội được cả tôi và fy lựa chọn. Tôi hài lòng với mọi thành viên của VG.R.

Sau kì chuyển nhượng, VG.R là đội có thành tích tốt nhất tại Trung Quốc, vậy theo bạn đâu là lí do?

Có hai lí do chính. Đầu tiên chúng tôi lập đội sớm hơn các đội Trung Quốc khác. Thứ hai, chúng tôi nắm rõ meta, patch, và hero tốt hơn.

Tôi nhận ra mỗi khi bạn làm huấn luyện viên của các đội trẻ, họ tiến bộ rất nhanh.

Tôi đối xử với mọi thành viên như huynh đệ. Sự tiến bộ phụ thuộc vào họ, không phải tôi.

Nếu được lựa chọn, bạn muốn huấn luyện viên một đội trẻ hay một đội toàn cựu binh.

Còn tùy vào ai nữa. Phải có niềm tin giữa tuyển thủ và huấn luyện viên với nhau. Để người khác tin tưởng bạn, bạn phải tin tưởng họ trước.

Bạn nghĩ đội Trung Quốc hay đội nước ngoài, ai mạnh hơn?

Từ quan điểm của tôi, tôi nghĩ không quá khác biệt đẳng cấp giữa các đội Trung Quốc và đội nước ngoài. Sau Shanghai Major, các đội bắt đầu luyện tập rất nhiều và tiến bộ rất nhanh. Muốn biết ai mạnh hơn, phải đợi tới giải đấu tiếp theo thôi.

Nguồn:
战神七采访:冠军对我意义非凡 不想失信于Fy. Bài phỏng vấn bằng tiếng Trung trên dota2.sgamer.com.
Mikasa Interview after Starladder. Bản dịch tiếng Anh của enomis93 trên reddit.com.
Phỏng vấn Mikasa. Bản dịch tiếng Việt của DC từ Dota 2 Quotes.

[Update] Starladder Invitational Handbook: One-stop Guide to tomorrow’s $100k event « News « joinDOTA.com | starladder i-league invitational – Vietnamnhanvan

The StarLadder Invitational’s four day event starts tomorrow, and Alliance, OG and MVP Phoenix will all be in Kiev for the competition. Find out all you need to know about the competition inside.

The Starladder i-League Invitational gets underway tomorrow and it will be the first in a double helping of Dota 2 as the ESL One Manila is the following weekend. The StarLadder Invitational will be a four-day event with eight teams participating in a traditional double elimination bracket.

BeyondTheSummit commentator David “Godz” Parker said in

Participating Teams
se
eu
cn
kr
ua
ru
ru
cn

Tournament fact file
Prize pool: $100,000
Dates: 14th-17th April
Location: Cybersport Arena, Kiev, Ukraine
Format: 8-team Double elimination playoffs

DotaPit Season 4 champs MVP.Phoenix will be at the Starladder Invitational

DotaPit Season 4 champs MVP.Phoenix will be at the Starladder Invitational

1. MVP Phoenix’s struggle in online matches could give invaluable intel
Based off their first place at the DotaPit Season 4 LAN finals MVP.Phoenix should be the odds on favourites at this event, but it’s important to note the Koreans have suffered several losses in online competitions since Croatia which could help their enemies to exploit their weaknesses.

Fnatic have been a deadly thorn in their side in Qualifiers, and MVP Phoenix lost to the Malaysians on three different occasions over the last fortnight. A 2-1 and 3-0 loss to Fnatic in the Epicenter SEA Qualifiers was then followed by a 3-1 beating earlier today in the ESL One Frankfurt Qualifiers (Check out this ph

Regardless of their recent online matches which could be related to complacency or ping issues, the Starladder Invitational is a prime opportunity to see if the Koreans are more than just a one hit wonder. Their dismantling of Evil Geniuses at DotaPit Season 4 left viewers speechless, and with neither EG nor Secret in attendance in Kiev, MVP Phoenix remain a title contender.

2. Alliance and OG have been incredibly inactive since Shanghai
se eu

For Alliance their 7-8th at the Shanghai Major and a 1st place at Starladder i-League and WCA 2015 puts them in good stead for a direct invite to the Manila Major.

OG on the other hand are walking a fine line between Regionals and a direct invite, and in my mind need to place at least in the top 3 to challenge for a direct invite spot against the likes of Team Liquid, Alliance and Complexity.

OG’s first round opponent is ua

Should OG beat Navi – who were actually one of the six direct invites to the tournament – they will most likely face the winners of the DotaPit Season 4 Finals kr

3. The Hit or Miss Club?
Navi, LGD, VP, Vega are all part of the hit or miss club at the Starladder Invitational

Navi, LGD, VP, Vega are all part of the hit or miss club at the Starladder Invitational

ua Natus Vincere, cn PSG.LGD, ru ru

Navi were very active in February but have started to fall into a slump of late, which was not improved by a 2-0 thrashing by Virtus Pro in the ESL One Frankfurt Qualifiers on Monday. However, Navi on LAN often pull out surprise victories regardless of their roster as Dendi thrives on a live audience.

See also  LAST CHANCE! NIP vs Liquid - IEM Winter 2021 - HIGHLIGHTS l CSGO | nip cs go

LGD Gaming are another unknown factor. They’ve brought back cn Zhang ‘cn Sun ‘

Vega and VP have both always put on a good show in LAN appearances over the last two seasons, but where they now fit in the hierarchy is uncertain. Both have had mixed results in online matches since making their changes for the new season. Along with OG they need a fresh victory to put them in the top tier, which were fairly substantial roster changes for Virtus Pro, have yet to be put to the test on LAN.

In the first round Vega is up against LGD Gaming while VP take on Alliance, which are definitely not the easiest first round match-ups they could have hoped for. Of the four teams in the Hit or Miss Club, VP and LGD Gaming look the stronger prospects.

4. Dark Horse: Could VG Reborn do at Starladder what Wings did at WCA?

Fy is part of VG Reborn

Fy is part of VG Reborn

cn cn Xu ‘mo Leong ‘

and cn Zhou ‘cn Wang ‘

Since their formation 3 weeks ago Vici Gaming Reborn have been playing non-stop, competing in a total of 16 matches – the most of any team at Starladder Invitational during the same period – with a 19-10 record in games.

Their opponents were no pushovers either, with VG.R racking up a double win over cn cn

Considering their first round opponent is kr

Who do YOU think will win the Starladder Invitational?

The Starladder i-League Invitational gets underway tomorrow and it will be the first in a double helping of Dota 2 as the ESL One Manila is the following weekend. The StarLadder Invitational will be a four-day event with eight teams participating in a traditional double elimination bracket.BeyondTheSummit commentator David “Godz” Parker said in a recent interview by DotaBlast that he thinks: “any team who wins Starladder is almost guaranteed an invite to the next Major”. For the likes of Navi, Virtus Pro and Vega this is an extremely important event, and could well be the difference between direct invite and Regional Qualifiers.Participating Teams Alliance (Direct invite) OG (Direct invite) PSG.LGD (Direct invite) MVP Phoenix* (Direct invite) Natus Vincere (Direct invite) Virtus.Pro* (Direct invite) Vega Squadron * – Winner of European Qualifier Vici Gaming Reborn* – Winner of Chinese QualifierTournament fact filePrize pool: $100,000Dates: 14th-17th AprilLocation: Cybersport Arena, Kiev, UkraineFormat: 8-team Double elimination playoffs1. MVP Phoenix’s struggle in online matches could give invaluable intelBased off their first place at the DotaPit Season 4 LAN finals MVP.Phoenix should be the odds on favourites at this event, but it’s important to note the Koreans have suffered several losses in online competitions since Croatia which could help their enemies to exploit their weaknesses.Fnatic have been a deadly thorn in their side in Qualifiers, and MVP Phoenix lost to the Malaysians on three different occasions over the last fortnight. A 2-1 and 3-0 loss to Fnatic in the Epicenter SEA Qualifiers was then followed by a 3-1 beating earlier today in the ESL One Frankfurt Qualifiers (Check out this gameplay video of MidOne’s Puck vs MVP). MVP Phoenix also suffered a 2-1 loss to TNC Predator only a few days ago in the BTS SEA 4 semi-finals.Regardless of their recent online matches which could be related to complacency or ping issues, the Starladder Invitational is a prime opportunity to see if the Koreans are more than just a one hit wonder. Their dismantling of Evil Geniuses at DotaPit Season 4 left viewers speechless, and with neither EG nor Secret in attendance in Kiev, MVP Phoenix remain a title contender.2. Alliance and OG have been incredibly inactive since ShanghaiThe two least active teams since the Shanghai Major who are attending the Starladder Invitational are Alliance and OG . Alliance have not played a single competitive match on record in 5 weeks, while OG’s only match was a first round exit at DotaPit Season 4 Finals in Croatia in March.For Alliance their 7-8th at the Shanghai Major and a 1st place at Starladder i-League and WCA 2015 puts them in good stead for a direct invite to the Manila Major.OG on the other hand are walking a fine line between Regionals and a direct invite, and in my mind need to place at least in the top 3 to challenge for a direct invite spot against the likes of Team Liquid, Alliance and Complexity.OG’s first round opponent is Natus Vincere , who should not be underestimated on LAN after they surprised at DotaPit and took a 2-1 victory over Team Secret.Should OG beat Navi – who were actually one of the six direct invites to the tournament – they will most likely face the winners of the DotaPit Season 4 Finals MVP Phoenix* , who were also responsible for their elimination at the event. The Starladder Invitational is a crucial competition for OG.3. The Hit or Miss Club? Virtus.Pro* and Vega Squadron * are all in the Hit or Miss Club for this event as inconsistent results and major roster changes make their form fairly unpredictable.Navi were very active in February but have started to fall into a slump of late, which was not improved by a 2-0 thrashing by Virtus Pro in the ESL One Frankfurt Qualifiers on Monday. However, Navi on LAN often pull out surprise victories regardless of their roster as Dendi thrives on a live audience.LGD Gaming are another unknown factor. They’ve brought backZhang ‘ xiao8 ‘ Ning, but even the TI4 winning captain needs time to work his magic. They’ve brought overSun ‘ Agressif ‘ Zheng from CDEC but have only won 2 of their 5 matches together so far, which included losses to Newbee, EHOME and even iG.Vega and VP have both always put on a good show in LAN appearances over the last two seasons, but where they now fit in the hierarchy is uncertain. Both have had mixed results in online matches since making their changes for the new season. Along with OG they need a fresh victory to put them in the top tier, which were fairly substantial roster changes for Virtus Pro, have yet to be put to the test on LAN.In the first round Vega is up against LGD Gaming while VP take on Alliance, which are definitely not the easiest first round match-ups they could have hoped for. Of the four teams in the Hit or Miss Club, VP and LGD Gaming look the stronger prospects.4. Dark Horse: Could VG Reborn do at Starladder what Wings did at WCA?The dark horse of this tournament is undoubtably Vici Gaming Reborn* . Vici Gaming decided to rebrand Vici Gaming Potential to Vici Gaming Reborn during the reshuffle, and added their former support and Rubick wizardXu ‘ Fy ‘ Linsen along with former LGD playerLeong ‘ ddc ‘ Fatmeng to VG-R. andZhou ‘ Yang ‘ Haiyang from the original VG.Potential stayed on, but new kid on the blockWang ‘ NoNo ‘ Xin from CDEC Avengers joined to complete the Reborn line-up.Since their formation 3 weeks ago Vici Gaming Reborn have been playing non-stop, competing in a total of 16 matches – the most of any team at Starladder Invitational during the same period – with a 19-10 record in games.Their opponents were no pushovers either, with VG.R racking up a double win over Invictus Gaming and finally a 2-1 victory against the MDL Winter winners EHOME a week ago after losing to them twice.Considering their first round opponent is MVP Phoenix* VG.R is unlikely to progress through the winner-bracket, but they could definitely tear up the lower-bracket, assuming external factors do not affect their performance.Who do YOU think will win the Starladder Invitational?

See also  Samurai Shodown (2019) S2 - All WFT, Super Special Move and Issens | samurai shodown 2019


Team Liquid – Road To CHAMPION Tribute Movie by Time 2 Dota #dota2 #ti7 #teamliquid


✍ Team Liquid Road To CHAMPION Tribute Movie by Time 2 Dota dota2 ti7 teamliquid
💟 Subscribe for more ► https://goo.gl/zHa0Wl
⏰ Turn on notification so you won’t miss new videos ► http://imgur.com/kCTEfWY
Team Liquid from the very beginning and to the main victory of their life. The history of the rise and fall. The history of the winners is in spirit and with a purpose in the soul. History of the road to the championship.
Follow ► @https://twitter.com/DOTA2
Full VODs ► https://www.twitch.tv/dota2ti

🏆 Tournament ► The International 2017 TI7 Highlights Dota 2.
🖥🔝 The International 7 Highlights ► https://goo.gl/ttn2hS
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🖐 Social media :
Subscribe YouTube ► https://goo.gl/zHa0Wl
Subscribe Facebook ► https://goo.gl/cP14JP
Subscribe Twitter ► https://goo.gl/KAfI17
Subscribe Google+ ► https://goo.gl/CfjkzU
I do bet here ► http://egamingbets.com?ref=227517
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
More playlists:
Dota 2 Tournaments:
The International 7 ► https://goo.gl/ttn2hS
The Summit 7 ► https://goo.gl/FWUtpL
DreamLeague Season 7 ► https://goo.gl/v95tos
The Manila Masters ► https://goo.gl/8XfOVW
ProDotA Cup 2017 ► https://goo.gl/QJXiEO
Overpower Cup ► https://goo.gl/qqUGbq
DPL 2017 ► https://goo.gl/pWJ7xo
The Kiev Major 2017 ► https://goo.gl/MWeGB8
Mr.Cat Invitational 2017 ► https://goo.gl/WdXYbN
Elimination Mode 3.0 ► https://goo.gl/LErXhJ
DAC 2017 Highlights ► https://goo.gl/kKBEIy
The Boston Major Highlights ► https://goo.gl/ZSzWDF
Dota 2 Pro Player:
MidOne ► http://goo.gl/736CdP
Dendi ► http://goo.gl/hFgSXD
s4 ► https://goo.gl/YDgfWP
Miracle ► https://goo.gl/PKE0s9
Abed ► http://goo.gl/OZ4SjN
Pro play Dota 2 ► https://goo.gl/aCnZJN
Dota 2 Top MMR ► https://goo.gl/XmYnCW
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
theinternational, top20, dota2highlights,
dota2ti7, dotatop, liquid, tidota2, ti7highlights, time2dota,ti7, highlights, dota2, Theinternational7, international7, teamliquid

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูความรู้เพิ่มเติมที่นี่

Team Liquid - Road To CHAMPION Tribute Movie by Time 2 Dota #dota2 #ti7 #teamliquid

StarLadder i-League Invitational #2 | iG vs Liquid – Game 1 – Caster : DK


Broadcasted live on Twitch Watch live at https://www.twitch.tv/23creativevn

StarLadder i-League Invitational #2 | iG vs Liquid - Game 1 - Caster : DK

Grand Finale: Virtus Pro vs NaVi CS:GO StarLadder i-League Invitational [22/5/16] [Inferno] Map1 BO3


Virtus.Pro vs Natus Vincere
StarLadder iLeague Invitational 1
Counter Strike: Global Offensive
Casters: Henry \”HenryG\” Greer \u0026 Matthew \”Sadokist\” Trivett

Grand Finale: Virtus Pro vs NaVi CS:GO StarLadder i-League Invitational [22/5/16] [Inferno] Map1 BO3

Liquid vs SG Winners Match Starladder SL i-League Invitational #3 Minor Highlights Dota 2 #dota2


✍ Liquid vs SG Winners Match Starladder SL iLeague Invitational 3 Minor Highlights Dota 2 dota2
💟 Subscribe for more ► https://goo.gl/zHa0Wl
⏰ Turn on notification so you won’t miss new videos ► http://imgur.com/kCTEfWY
🎤 Commentary by ► @Fogged \u0026 @ODPixel
Follow ► https://twitter.com/BeyondTheSummit
Full VODs ► https://www.twitch.tv/beyondthesummit
Team Liquid Dota 2 ► MATUMBAMAN, Miracle, MinD_ContRoL, GH, KuroKy.
Team SG eSports Dota 2 (SG) ► Fuc kinEh, 4dr, Liposa, Bardo, Thiolicor
🏆 Tournament ► StarLadder iLeague Invitational 3 Highlights Dota 2 LAN Finals
💌 Participants ► Team Secret, Team Liquid, Newbee, Mineski, NaVi Natus Vincere, SG eSports, Vici Gaming VG, coL compLexity Gaming.
🖥🔝 StarLadder iLeague Invitational 3 Highlights ► https://goo.gl/Mra5ZG
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🖐 Social media :
Subscribe YouTube ► https://goo.gl/zHa0Wl
Subscribe Facebook ► https://goo.gl/cP14JP
Subscribe Twitter ► https://goo.gl/KAfI17
Subscribe Google+ ► https://goo.gl/CfjkzU
I do bet here ► http://egamingbets.com?ref=227517
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
More playlists:
Dota 2 Tournaments:
StarLadder iLeague Invitational 3 ► https://goo.gl/Mra5ZG
King’s Cup 2017 ► https://goo.gl/9pgJjR
The International 7 ► https://goo.gl/ttn2hS
The Summit 7 ► https://goo.gl/FWUtpL
DreamLeague Season 7 ► https://goo.gl/v95tos
The Manila Masters ► https://goo.gl/8XfOVW
ProDotA Cup 2017 ► https://goo.gl/QJXiEO
Overpower Cup ► https://goo.gl/qqUGbq
DPL 2017 ► https://goo.gl/pWJ7xo
The Kiev Major 2017 ► https://goo.gl/MWeGB8
Mr.Cat Invitational 2017 ► https://goo.gl/WdXYbN
Elimination Mode 3.0 ► https://goo.gl/LErXhJ
DAC 2017 Highlights ► https://goo.gl/kKBEIy
The Boston Major Highlights ► https://goo.gl/ZSzWDF
Dota 2 Pro Player:
MidOne ► http://goo.gl/736CdP
Dendi ► http://goo.gl/hFgSXD
s4 ► https://goo.gl/YDgfWP
Miracle ► https://goo.gl/PKE0s9
Abed ► http://goo.gl/OZ4SjN
Pro play Dota 2 ► https://goo.gl/aCnZJN
Dota 2 Top MMR ► https://goo.gl/XmYnCW
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
liquid, sg, sgesports, liquiddota2, StarLadder, highlights, dota2, iLeague, time2dota

Liquid vs SG Winners Match Starladder SL i-League Invitational #3 Minor Highlights Dota 2 #dota2

2021-12-04 – La Liga and Europa League and Champions League Cyber Cup Stream 1


ESportsBattle | FOOTBALL – daily tournaments and one of the directions of the esports platform ESportsBattle.
The first and only tournaments in Ukraine where you can see the real awardwinning sportsmen in virtual fights.
Check out our official channels for more content:
• FACEBOOK: https://www.facebook.com/ESportsBattl…
• INSTAGRAM: https://www.instagram.com/esportsbatt…
• YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCQxv…
If you have an interest in other esports and streams, subscribe to ESportsBattle channels:
• eFootball streams channel:
https://bit.ly/ESportsBattleFootballTournaments
• eBasketball streams channel:
https://bit.ly/ESportsBattleBasketball
• eHockey streams channel:
https://bit.ly/ESportsBattleHockey
• MMA streams channel:
https://bit.ly/ESportsBattleMMA
• eSports Academy: https://esportsbattle.academy
________________________________________________________________________
ESportsBattle | FOOTBALL — это ежедневные турниры и одно из направлений крупнейшей киберспортивной платформы ESportsBattle. Первые и единственные в Украине турниры, где сражаются реальные титулованные бойцы в виртуальном поединке.
Больше контента на наших официальных страницах:
• FACEBOOK: https://www.facebook.com/ESportsBattl…
• INSTAGRAM: https://www.instagram.com/esportsbatt…
• YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCQxv…
Ну а если тебе интересны другие дисциплины и прямые трансляции, подписывайся на все ресурсы ESportsBattle:
• Канал с прямыми трансляциями по киберфутболу: https://bit.ly/ESportsBattleFootballTournaments
• Канал с прямыми трансляциями по кибербаскетболу: https://bit.ly/ESportsBattleBasketball
• Канал с прямыми трансляциями по киберхоккею: https://bit.ly/ESportsBattleHockey
• Канал с прямыми трансляциями по CS:GO: https://bit.ly/ESportsBattleCSGO
• Киберспортивная академия: https://esportsbattle.academy

2021-12-04 - La Liga and Europa League and Champions League Cyber Cup Stream 1

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูบทความเพิ่มเติมในหมวดหมู่Wiki

ขอบคุณที่รับชมกระทู้ครับ starladder i-league invitational

Leave a Comment